• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bastianini: Αργώ να βρω τον ρυθμό μου
Πρέπει να καταλάβω το γιατί
Νέα 06/11/2021 - 20:30

Ο Enea Bastianini δεν κατάφερε σήμερα να περάσει στις ΚΑΤ2 και αύριο θα πρέπει να ξεκινήσει τον αγώνα από την 13η θέση του grid. Oι κατατακτήριες δεν είναι το δυνατό σημείου του Ιταλού rookie, όμως έχει καταφέρει να έχει θαυμάσια αποτελέσματα τις Κυριακές ακόμα και όταν αναγκάζεται να ξεκινήσει από πολύ πίσω - όπως στο Misano πριν δύο εβδομάδες. Παρόλα αυτά, ο Bastianini γνωρίζει τις δυνατότητές του και θέλει αύριο να ξεκινήσει να επιτίθεται το συντομότεο δυνατόν.

"Δυστυχώς σήμερα δεν κατάφερα να περάσω στις ΚΑΤ2", δήλωσε ο Bastianini. "O χρόνος μου ήταν καλός, αλλά ο Zarco και ο Lecuona ήταν καλύτεροι. Κατά την διάρκεια της μέρα έπρεπε να δουλέψω σκληρά με τις ρυθμίσεις, δεν είχα την αίσθηση που ήθελα ώστε να μπω κατευθείαν στις ΚΑΤ2. Σε γενικές γραμμές, πιστεύω ότι ο ρυθμός μου δεν είναι κακός, αν και ακόμα πρέπει να καταλάβουμε κάποια πράγματα πριν τον αγώνα. Σίγουρα δεν είναι αυτές οι πραγματικές μου δυνατότητες αν σκεφτούμε, μεταξύ άλλων, το Σαββατοκύριακο εδώ τον Απρίλη".

"Δυστυχώς έχασα πολύ χρόνο προσπαθώντας να είμαι γρήγορος αμέσως, κάτι που μου έχει ξανασυμβεί και στο μέλλον δεν πρέπει να ξανασυμβεί το 2022".

Βέβαια ο Bastianini κατάφερε να φτάσει στο βάθρο του Misano ξεκινώντας από τις πίσω θέσεις του grid. Ο ίδιος όμως υποστηρίζει ότι δεν είναι το ίδιο.

"Εκείνο το Σαββατοκύριακο ήταν διαφορετικό, καθώς βρήκαμε την πίστα στεγνή μόνο την Κυριακή - φτάσαμε στον αγώνα τυφλοί. Το πρόβλημα είναι ότι αργώ πολύ να βρω ρυθμό και πρέπει να δούμε γιατί. Είμαι αναβάτης που χρειάζεται να κάνει κάποιες προσαρμογές. Στην Valencia θα προσπαθήσω να επιταχύνω την διαδικασία, αν και είμαι αισιόδοξος για τον αυριανό αγώνα. Μπορούμε να τα πάμε καλύτερα, αν και δεν ξέρω τί πρέπει να αλλάξουμε για το 2022".

Τέλος, ο Bastianini αναφέρθηκε στον Casey Stoner που βρίσκεται  στο Paddock αυτό το Σαββατοκύριακο. 

"Δυστυχώς αυτό το Σαββατοκύριακο βρίσκεται στο επίσημο γκαράζ της Ducati, αλλά κατάφερα να μιλήσω μαζί του χθες. Ελπίζω να τον πετύχω και σήμερα, έχω τόσα πολλά πράγματα να ρωτήσω".

 

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia και Miller θέλουν τον Stoner σαν σύμβουλο

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: "Κάναμε μια ρύθμιση που συνήθως λειτουργεί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα