• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Darryn Binder: Δεν ένιωσα πίεση στο τεστ της Jerez
Νέα 23/11/2021 - 12:52

Ο νεότερος αδερφός του Brad Binder, Darryn, θα κάνει το ντεμπούτο του στα MotoGP του χρόνου, πάνω σε μια Yamaha ενός έτους, με την RNF Racing Team που πήρε την θέση της Petronas.

Η είσοδος του Darryn στα MotoGP έχει δεχθεί αρκετή κριτική τελευταία, λόγω του περιστατικού στον αγώνα του Portimao που έκρινε τον Πρωταθλητή της Moto3. 

Ο Darryn τελείωσε το διήμερο τεστ της Jerez στην τελευταία θέση και 3,069 δευτερόλεπτα πίσω, αλλά κατάφερε να βελτιωθεί 1,8 δευτερόλεπτα από την πρώτη μέρα. 

Όταν ρωτήθηκε από το motorsport.com αν νιώθει καθόλου πίεση ερχόμενος στο τεστ της Jerez, με την μεταγραφή του στα MotoGP να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής αυτή την περίοδο, απάντησε: "Καθόλου. Η ομάδα με βοηθάει πολύ σε αυτό. Ολοι είναι πολύ ήρεμοι, είναι εδώ για να οδηγήσουμε την μοτοσυκλέτα και θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε του χρόνου. Έχουμε το τεστ της Μαλαισίας και εκεί μπορούμε να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε".

" Μέχρι τότε χτίζω σιγά σιγά, μαθαίνω τι πρέπει να κάνω για να οδηγώ την μοτοσυκλέτα, να μάθω όσο περισσότερα μπορώ και σιγά σιγά να αρχίσω να το βρίσκω".

"Δεν υπάρχει βιασύνη, δεν έχει νόημα. Όπως σήμερα (Παρασκευή) είτε έκανα 1:39 είτε 1:38 δεν είχε νόημα και πάλι ειμαι δύο δευτερόλεπτα εκτός".

Η δεύτερη μέρα του Binder διακόπηκε από ένα highside το απόγευμα, το οποίο ένιωσε ότι τον απέτρεψε από το να εκμεταλλευτεί τις καλύτερες συνθήκες. 

"Στο ξεκίνημα της μέρας απλά βάζαμε ελαστικά και καύσιμα και πηγαίναμε και γινόμουν όλο και πιο γρήγορος", είπε ο Binder. "Με το που είχαμε αρχίσει να ασχολούμαστε με την συσκευή ride height  και τέτοια πράγματα, δυστυχώς κοντά στην ώρα του μεσημεριανού είχα μια μεγάλη πτώση. Αυτό δυστυχώς ανέκοψε την πορεία μου δυστυχώς. Έχασα περίπου μια ώρα όντας ξαπλωμένος στο φορτηγάκι".

"Το απόγευμα καταφέραμε να ξαναβγούμε έξω και αρχίσαμε πάλι να το χτίζουμε, γιατί δεν ένιωθα εντελώς καλά. Αλλά στο τέλος της ημέρας δοκιμάσαμε κάποια πράγματα με τα ηλεκτρονικά, την συσκευή ride height και πράγματα σαν αυτά και συνέχιζα να βελτιώνομαι".

" Δοκιμάσαμε το μεσαίο και το μαλακό ελαστικό, απλά για να δούμε πως πάει. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να είχα κάνει μεγαλύτερη πρόοδο αν δεν είχα πέσει γιατί έχασα πολύτιμο χρόνο όταν οι συνθήκες ήταν ιδανικές ".

Επόμενο άρθρο »

Η συγκινητική συνέντευξη της Nadia Gresini

« Προηγούμενο άρθρο

10 πράγματα που ίσως δεν ξέρατε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα