• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H KTM καλωσορίζει τον Guidotti
Νέα 01/12/2021 - 15:51

Η ΚΤΜ Factory Racing με χαρά ανακοινώνει ότι ο Francesco Guidotti επιστρέφει στην εταιρία και θα πάρει τον ρόλο του team manager της ΚΤΜ Factory Racing. 
O 45χρονος τεχνικός από την Τοσκάνη επέβλεψε την είσοδο της ΚΤΜ στις κατηγορίες των 125cc και των 250cc για τέσσερα χρόνια και μετά πέρασε για δύο χρόνια στα Superbikes. Την τελευταία δεκαετία βρισκόταν στον έλεγχο μιας από τις καλύτερες δορυφορικές ομάδες στα MotoGP, πριν αποφασίσει ξανά να ηγηθεί της προσπάθειας της ΚΤΜ στην μεγάλη κατηγορία. 


"Ήμουν μάνατζερ ομάδας για την ΚΤΜ από το 2006 έως το 2009 και μετά απέκτησα πολύτιμη εμπειρία σε άλλα πρωταθλήματα πριν επιστρέψω στα MotoGP", ανέφερε ο Guidotti. "Τώρα είμαι έτοιμος να ολοκληρώσω τον κύκλο. Η ΚΤΜ ήταν πάντα πολύ φιλόδοξη με τα αγωνιστικά της πρότζεκτ και βλέπουμε ότι στα MotoGP δεν συμβαίνει κάτι διαφορετικό. Είναι τρομερό το τι έχουν καταφέρει μέσα σε τόσο λίγο χρόνο και υπάρχουν πολλά ακόμα που μπορούμε να κάνουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι σε αυτή την προσπάθεια για περισσότερη επιτυχία ".

 

"Είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε τον Francesco πάλι μαζί μας", δήλωσε ο Pit Beirer. "Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει την κουλτούρα μας και τον τρόπο που αγωνιζόμαστε στην ΚΤΜ. Θέλαμε να ανανεώσουμε την διοικητική δομή μας στα MotoGP και νιώθουμε ότι η ένταξή του και οι ιδέες του θα μας δώσουν μια νέα δυναμική για την έκτη σεζόν μας στο grid. Με ανθρώπους σαν τον Francesco, τον Fabiano Sterlacchini, τον Hervé Poncharal, τον Jen Hainbach και τον Aki Ajo ξέρουμε ότι έχουμε την καλύτερη ηγεσία για να μας βοηθήσει να πάμε μπροστά και να πετύχουμε περισσότερα πράγματα στα MotoGP σαν εταιρία".

Επόμενο άρθρο »

H GP19 "πολύ επιθετική"

« Προηγούμενο άρθρο

Πόσο θα επηρεάσει την Pramac η φυγή του Guidotti;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα