• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Leitner: Εγώ μίλησα με τον Guidotti για να έρθει στην ΚΤΜ
Νέα 10/12/2021 - 21:04

O Mike Leitner ακολούθησε το πρότζεκτ της ΚΤΜ στα MotoGP από την αρχή, αλλά ο ρόλος του θα αλλάξει από του χρόνου. Ο Francesco Guidotti θα είναι ο νέος μάνατζερ της ομάδας και ο Leitner θα παραμείνει στην εταιρία ως εξωτερικός σύμβουλος. 


Όμως η είδηση αυτή δεν ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο ίδιος ο Leitner βρισκόταν "σε επαφή με τον Guidotti στο Grand Prix της Valencia και στο τεστ της Jerez", όπως αποκάλυψε στο Speedweek.


"Είχαμε μιλήσει αρκετές φορές για κάποια αλλαγή στην δομή της ομάδας των MotoGP, αλλά συνέβη λίγο ταχύτερα από ότι περίμενα. Με τον Pierer, τον Beirer και τον Trunkenpollz αποφασίσαμε ότι δεν μπορούσα πλέον να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ως μάνατζερ της ομάδας".


Ο Leitner είχε χτίσει πραγματικά τα πάντα από το μηδέν καθώς το πρότζεκτ των MotoGP δεν είχε καν κεντρικά γραφεία μέχρι το 2015.


"Υπήρχαν λίγοι μόνο άνθρωποι και, με εξαίρεση τον Kurt Trieb που είχε σχεδιάσει τον V4 κινητήρα των 990cc το 2004, κανένας τεχνικός δεν είχε εμπειρία στα MotoGP. Τώρα έχουμε ένα τμήμα αγώνων με 150 υπαλλήλους. Το ανοίξαμε το 2018, το 2015 και το 2016 ήμασταν κομμάτι του τμήματος μάρκετινγκ".


Η ΚΤΜ έχει πάρει την πρόκληση των MotoGP σοβαρά, ακόμα και αν πέτυχε λιγότερα από όσα θα ήθελε το 2021.


"Άλλοι κατασκευαστές επίσης έχουν ζοριστεί κατά καιρούς. Εμείς κερδίσαμε δύο αγώνες φέτος ενώ η Suzuki κανέναν για παράδειγμα. Το πρότζεκτ της ΚΤΜ εξελίσσεται. Υπάρχει θέληση για βελτίωση. Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2022. Του χρόνου σίγουρα θα πάω σε κάποια Grand Prix. Θα έχω τα μάτια μου ανοιχτά και θα μοιραστώ τις ιδέες μου".

Επόμενο άρθρο »

Οι Έλληνες αθλητές του E.Δ.O. στο Dakar!

« Προηγούμενο άρθρο

Η νίκη έχει χρώμα… μπλε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα