• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Suzuki ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη της Sepang
Νέα 07/02/2022 - 16:17

Μπορεί να μην φαίνεται στα χαρτιά, με τον πρωταθλητή του 2020 Joan Mir να βρίσκεται στη 12η θέση, αλλά αν υπάρχει ένας κατασκευαστής που αφήνει τη Sepang ήδη έτοιμος να πάει σε αγώνες, τότε είναι η Suzuki.

Με μια καλά ανεπτυγμένη μοτοσυκλέτα για το 2022 που επιτέλους αρχίζει να αναπληρώνει κάποιες από τις ελλείψεις του περασμένου έτους, η βελτίωση της ομάδας ήταν αισθητή.


Η φετινή Suzuki είναι σημαντικά ταχύτερη στην ευθεία από την προηγούμενη  χάρη σε έναν εντυπωσιακό νέο κινητήρα και σίγουρα πιο γρήγορη στην ταχύτητα ενός γύρου που χρειάζεται στις κατατακτήριες – το προηγούμενο τεράστιο αδύναμο σημείο της.

Αλλά η μοτοσυκλέτα εξακολουθεί να διατηρεί τον εξαιρετικό αγωνιστικό ρυθμό της GSX-RR, ακόμα κι αν ήταν κάπως κρυμμένος από την τελική θέση του Mir αφού έκανε τη λάθος επιλογή ελαστικού κατά τη διάρκεια του γρήγορου γύρου το πρωί της Κυριακής – αλλά η τέταρτη θέση του Alex Rins είναι ένδειξη ότι η Suzuki έχει κάνει μεγάλη βελτίωση.

"Ξέρουμε ότι είχαμε μια γρήγορη αγωνιστική μοτοσυκλέτα", εξήγησε ο Mir στη συνέχεια, "αλλά το να πολεμήσουμε με την Ducati και να τους προσπεράσουμε με τον κινητήρα που είχαμε ήταν δύσκολο. Ήταν η ίδια ιστορία σε όλους τους αγώνες, οπότε λίγη περισσότερη δύναμη είναι μεγάλη βοήθεια για μένα, και με αυτό το πλεονέκτημα, περιμένω πολύ καλύτερα αποτελέσματα".

Επόμενο άρθρο »

H KTM δεν έχει δείξει ακόμα τον πραγματικό της ρυθμό

« Προηγούμενο άρθρο

Τα βρόχινα ελαστικά της Michelin εντυπωσίασαν τους Rookies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα