• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της Lenovo Ducati
Για το 2022
Νέα 07/02/2022 - 16:53

Η ομάδα της Ducati Lenovo ξεκίνησε επίσημα τη νέα αγωνιστική της σεζόν, παρουσιάζοντας την ομάδα που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP του 2022, την 20η σεζόν για την ομάδα με έδρα το Borgo Panigale στην κορυφαία κατηγορία.

Ο Francesco Bagnaia μπαίνει στη σεζόν ως το φαβορί πολλών ανθρώπων για τον τίτλο του 2022, αφού ο Ιταλός κέρδισε τέσσερις από τους τελευταίους έξι αγώνες της περασμένης σεζόν. Ο ομόσταυλός του, Jack Miller, τερμάτισε τέταρτος στη γενική κατάταξη, βοηθώντας την Ducati να κερδίσει τα πρωταθλήματα των ομάδων και των κατασκευαστών, παίρνοντας δύο νίκες το 2021.


"Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για την έναρξη αυτής της σεζόν στα MotoGP", δήλωσε ο  Claudio Domenicali (Διευθύνων Σύμβουλος της Ducati Motor Holding). "Μετά την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου Παγκόσμιου Τίτλου Κατασκευαστών, η επιθυμία να δοκιμάσουμε τον εαυτό μας είναι μεγάλη. Την περασμένη σεζόν αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε σε μια νέα στρατηγική που μας έδωσε μεγάλη ικανοποίηση, με νέους και ενεργητικούς αναβάτες που έχουν ωριμάσει φέτος, ενισχυμένοι από την εμπειρία που αποκτήθηκε και έτοιμοι να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Δύο ακόμη μοτοσυκλέτες μας θα προστεθούν το 2022, ανεβάζοντας τον αριθμό των μοτοσυκλετών Ducati στην πίστα  σε οκτώ".

"Για πρώτη φορά στην ιστορία μας στα MotoGP, οι μοτοσυκλέτες Desmosedici GP της εργοστασιακής ομάδας θα έχουν ένα νέο κόκκινο χρώμα της Ducati, το ίδιο χρώμα με τις μοτοσυκλέτες που πουλάμε στους παθιασμένους πελάτες μας. Είναι ένα σημάδι και η μαρτυρία του ολοένα στενότερου δεσμού μεταξύ των μοτοσυκλετών που αναπτύσσουμε για αγώνες και αυτών που μπορεί να αγοράσει κάθε Ducatista. Στο πλευρό μας είναι και η Lenovo. Εκτός από βασικός χορηγός της εργοστασιακής ομάδας, είναι επίσης ένας σημαντικός τεχνολογικός συνεργάτης με τον οποίο έχουμε επιτύχει σημαντικούς στόχους όπως η επιτάχυνση της συλλογής και ανάλυσης δεδομένων που μας επέτρεψαν να βελτιώσουμε τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων στην πίστα. Ανυπομονούμε για τις 6 Μαρτίου για να ξεκινήσουμε τη σεζόν στο Qatar και να φωνάζουμε όλοι μαζί με τους Ducatisti #ForzaDucati!".

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε αυτή τη νέα σεζόν, ανέφερε ο  Luigi Dall'Igna (Γενικός Διευθυντής της Ducati Corse). "Το 2021, πετύχαμε σημαντικούς στόχους κερδίζοντας τον τρίτο μας Τίτλο κατασκευαστών, τον δεύτερο μας Τίτλο ομάδας και κλείνοντας το πρωτάθλημα αναβατών στη δεύτερη θέση με τον Francesco Bagnaia. Ο Pecco μεγάλωσε πολύ στα τελευταία Grand Prix του περασμένου έτους, σημειώνοντας τέσσερις νίκες και εννέα βάθρα. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ένας από τους κύριους διεκδικητές του Πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν. Μαζί του θα είναι ο Jack Miller, ο οποίος έδειξε το ταλέντο του σε πολλές περιπτώσεις πέρυσι, σημειώνοντας πέντε βάθρα, συμπεριλαμβανομένων δύο συναρπαστικών νικών, και ο οποίος, όπως ο Pecco, έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον τίτλο".


"Δεν θα είναι εύκολο και ξέρουμε ότι ο αγώνας στο Πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο σκληρός. Υπάρχουν αρκετοί δυνατοί αναβάτες και οι άλλοι κατασκευαστές σίγουρα δούλεψαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα για να κάνουν το πακέτο τους ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Ωστόσο, και εμείς δουλέψαμε σκληρά τους τελευταίους μήνες για να δώσουμε στον Pecco και στον Jack μια μοτοσυκλέτα Desmosedici GP 22 που θα τους επιτρέψει να είναι οι κύριοι διεκδικητές της νίκης σε κάθε αγώνα και σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Θα είναι μια πολύ προκλητική σεζόν με είκοσι ένα Grand Prix επί του παρόντος επιβεβαιωμένα, αλλά είμαστε έτοιμοι και ανυπομονούμε να μπούμε σε καλό δρόμο για να αποκομίσουμε τα οφέλη της σκληρής μας δουλειάς".

"Είμαι χαρούμενος για την έναρξη αυτής της νέας σεζόν, είπε ο Francesco Bagnaia. "Τελειώσαμε το 2021 σε υψηλό επίπεδο και ελπίζω να συνεχίσουμε το 2022 από εκεί που σταματήσαμε πέρυσι. Η ομάδα μου κι εγώ έχουμε μεγαλώσει πολύ από τότε. Νιώθω καλά με την ομάδα μου και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί. H Desmosedici GP σε αυτό το νέο χρώμα είναι ακόμα πιο όμορφη και ανυπομονώ να επιστρέψω στους αγώνες με αυτήν. Στόχος για τη φετινή σεζόν θα είναι, όπως πάντα, η συνεχής βελτίωση και η ανταγωνιστικότητα σε κάθε αγώνα. Θα επιδιώξουμε να επαναφέρουμε τον τίτλο των αναβατών των MotoGP, καθώς και τους τίτλους των ομάδων και των κατασκευαστών, στο Borgo Panigale".


"Το Πρωτάθλημα πρόκειται επιτέλους να ξεκινήσει και νιώθω έτοιμος περισσότερο από ποτέ να αντιμετωπίσω αυτή τη νέα σεζόν", ήταν τα λόγια του Jack Miller. " Έχοντας έναν ακόμη χρόνο εμπειρίας στα MotoGP, σίγουρα με κάνει να νιώθω πιο δυνατός και νιώθω ότι έχω βελτιωθεί πολύ, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, σε σύγκριση με το 2021. Θα είναι η δεύτερη χρονιά μου με την ομάδα της Ducati Lenovo, μια ομάδα ανθρώπων που είναι πραγματικά παθιασμένοι με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και νιώθω τυχερός που είμαι μέρος της. Το να είσαι εργοστασιακός αναβάτης της Ducati είναι πηγή υπερηφάνειας και σημαίνει ότι έχεις την υποστήριξη πολλών οπαδών, όχι μόνο στην Ιταλία αλλά και σε όλο τον κόσμο. Ανυπομονώ για τον Μάρτιο και θα μπορέσω να βγω στην πίστα για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Qatar!".

Επόμενο άρθρο »

Παρουσίαση της Ducati Lenovo Team 2022

« Προηγούμενο άρθρο

H KTM δεν έχει δείξει ακόμα τον πραγματικό της ρυθμό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα