• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kuwata: Η Honda ξέφυγε από το κέλυφός της
Θέλουμε να κάνουμε το 1-2
Νέα 15/02/2022 - 11:16

Αυτή τη φορά το HRC έδειξε τα δόντια του. H RC213V του 2022 έχει αλλάξει εντελώς και, από ό,τι είδαμε στις δοκιμές σε Sepang και Mandalika, έχει επίσης βελτιωθεί. Η νέα Honda ξεχωρίζει ξεκάθαρα από το παρελθόν, με σκοπό να σβήσει τις αδυναμίες του προηγούμενου μοντέλου.

"Μπορείτε να δείτε τις διαφορές με την περσινή μοτοσυκλέτα από το εξωτερικό κομμάτι, αλλά υπάρχουν αλλαγές και στο εσωτερικό" εξήγησε ο διευθυντής του HRC Tetsuhiro Kuwata. "Η ιδέα της μοτοσυκλέτας του 2022 είναι να ξεφύγουμε από το κέλυφός μας για να βελτιώσουμε τις επιδόσεις, επομένως τα περισσότερα κομμάτια της μοτοσυκλέτας είναι εντελώς διαφορετικά από τα δύο τελευταία χρόνια. Αλλάξαμε κινητήρα, πλαίσιο και ηλεκτρονικά. Μπορούμε ήδη να επιβεβαιώσουμε ότι λειτουργεί για τα αδύναμα σημεία μας".

Τα άλλα καλά νέα είναι ότι ο Marc Marquez επιστρέφει επιτέλους μετά τα πολλά σωματικά προβλήματα που τον έχουν ταλαιπωρήσει.

"Ο Marc έχει γράψει μια μεγάλη ιστορία μαζί με τη Honda από τότε που ήρθε σε εμάς και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό που έκανε μαζί μας", συνέχισε ο Kuwata. "Μία από τις καλύτερες αναμνήσεις είναι το 2019, όταν έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες. Δυστυχώς τα τελευταία 2 χρόνια είναι σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, αλλά πιστεύω ότι θα ανοίξει την επόμενη σελίδα στην ιστορία φέτος και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορεί να παλέψει για το πρωτάθλημα μαζί μας".

Ο Ιάπωνας μηχανικός έχει επίσης μεγάλες προσδοκίες από τον Espargarò.

"Πέρυσι ο Pol πάλευε να προσαρμοστεί στη μοτοσυκλέτα μας, αλλά μόλις άρχισε να την καταλαβαίνει, αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε τι χρειαζόταν για να πάει γρήγορα. Κατά το δεύτερο μισό της σεζόν έδειξε την ταχύτητά του. Δεν υπάρχει ερωτηματικό για την ταχύτητά του, αν μπορούμε να του δώσουμε μια μοτοσυκλέτα με μεγαλύτερες δυνατότητες, μπορεί να παλέψει για τη νίκη στους αγώνες και το πρωτάθλημα".

Όσον αφορά τον τελικό στόχο, ο Kuwata δεν μασάει τα λόγια του: "Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος, η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το 1-2 με τους αναβάτες μας".

 

Επόμενο άρθρο »

Η BMW M παρουσίασε τη νέα BMW M2 CS Racing

« Προηγούμενο άρθρο

Ανάλυση του τεστ της Mandalika

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα