• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ήδη ξεκινούν οι εργασίες για βελτιώσεις στην Mandalika
Νέα 15/02/2022 - 17:01

Το επίσημο τεστ στην Mandalika είδε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP να επιστρέφει στην Ινδονησία για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια. Οι τρεις ημέρες στην πίστα ήταν πολύτιμες για τους αναβάτες, τις ομάδες και την οργάνωση, επιτρέποντας σε όλα τα μέρη να αποκτήσουν εμπειρία στη νέα πίστα πριν από το εναρκτήριο Pertamina Grand Prix της Ινδονησίας.

Η τριήμερη δοκιμή έδωσε επίσης στον οργανισμό και το διοικητικό όργανο της πίστας την ευκαιρία να διασφαλίσουν ότι ο χώρος συμμορφώνεται με τα πρότυπα ασφαλείας και να αξιολογήσουν τυχόν βελτιώσεις που απαιτούνται πριν από το ντεμπούτο της πίστας στο ημερολόγιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM MotoGP.

Τα σχόλια από αναβάτες και ομάδες σχετικά με τη διάταξη της πίστας και τα πρότυπα ασφαλείας της, συμπεριλαμβανομένων των εκτεταμένων περιοχών εξόδου στις στροφές τόσο ασφάλτου όσο και αμμοπαγίδας, ήταν συντριπτικά θετικά.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, εντοπίστηκαν δύο τομείς που χρήζουν βελτίωσης, οι οποίοι είναι η καθαριότητα της επιφάνειας της πίστας και η ύπαρξη αμμοχάλικου που επηρεάζει μέρη της πίστας.

Η FIM, η οποία επιβλέπει την έγκριση της πίστας, έχει επικοινωνήσει με την Ινδονησιακή Τουριστική Αναπτυξιακή Εταιρεία (ITDC) σχετικά με αυτές τις απαραίτητες βελτιώσεις, οι οποίες πρόκειται να εφαρμοστούν τουλάχιστον επτά ημέρες πριν από το εναρκτήριο Grand Prix Pertamina της Ινδονησίας.

Οι ιδιοκτήτες της πίστας, ITDC, συμφώνησαν με την αξιολόγηση και τα αιτήματα της FIM, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο υποστήριξης και δέσμευσής τους στο άθλημα. Όλα τα μέρη αντέδρασαν γρήγορα και οι εργασίες για αυτές τις βελτιώσεις βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, συμπεριλαμβανομένης της νέας ασφαλτόστρωσης μέρους της πίστας.

Η πίστα θα ασφαλτοστρωθεί  ξανά στο τμήμα πριν από την 17η στροφή έως και μετά τη πέμπτη στροφή. Ο χώρος θα προετοιμαστεί επίσης για το Grand Prix χρησιμοποιώντας την κορυφαία διαθέσιμη τεχνολογία για να διασφαλίσει ότι η όλη επιφάνεια πληροί τα πρότυπα MotoGP.

Η FIM και η Dorna θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την ITDC για την απίστευτη υποστήριξη και την άμεση αντίδρασή τους. Όλα τα μέρη θα ήθελαν επίσης να διαβεβαιώσουν τους Ινδονήσιους οπαδούς, και τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο, ότι το Pertamina Grand Prix της Ινδονησίας 2022 θα πραγματοποιηθεί την προγραμματισμένη ημερομηνία και τα MotoGP ανυπομονούν να επιστρέψουν στο Lombok.

Επόμενο άρθρο »

43 o Valentino Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Η BMW M παρουσίασε τη νέα BMW M2 CS Racing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα