• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κόντρα Miller και Quartararo μετά τον αγώνα
Για την επαφή τους στην πρώτη στροφή
Νέα 20/03/2022 - 13:26

Ο εργοστασιακός αναβάτης της Ducati, Jack Miller, λέει ότι σκοπεύει να μιλήσει στον Quartararo για κάτι που ο Αυστραλός εξέλαβε ως "επιθετική οδήγηση", κατά την διάρκεια του αγώνα της Ινδονησίας. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής όμως έκανε σαφές ότι "δεν τον ενδιαφέρει".


Η πρώτη κόντρα των δύο αναβατών συνέβη μόλις στον δεύτερο γύρο, όπου ο Miller πέρασε τον Quartararo στην πρώτη στροφή. Ο Γάλλος αναβάτης προσπάθησε να τον φτάσει από την εξωτερική στην έξοδο της στροφής και το ζεύγος είχε εκεί μια μικρή επαφή. 


Ο Miller ένιωσε ότι η αντεπίθεση του Quartararo έγινε με έναν αχρείαστο τρόπο και ήταν προφανώς δυσαρεστημένος για το περιστατικό με τον Johann Zarco στην ίδια στροφή, με τον Quartararo να επαναλαμβάνει την μανούβρα και να αναγκάζει τον Zarco να σηκώσει την μοτοσυκλέτα του. 


"Απλά τον προσπέρασα και αυτός έφερε την μοτοσυκλέτα του στο πλάι του ποδιού μου, ξεκάθαρα, όπως έκανε και με τον Johann", δήλωσε ο Miller. "Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο όταν κάποιος σε προσπερνάει να επιταχύνεις αμέσως κατά πάνω τους".


"Θα είχα ευχαρίστως μια κουβέντα μαζί του για αυτό, επειδή δεν είναι η πρώτη φορά. Το είδαμε και με τον Johann. Oκ η Yamaha στρίβει καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ανοίγεις το γκάζι και στοχεύεις το μπροστινό ελαστικό του άλλου. Έτσι θα είχαμε πτώση. Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο".


"Οδήγησε κατευθείαν στο πλάι της φόρμας μου, ξεκάθαρα είχα καλύτερο ρυθμό εκείνη την στιγμή. Ερχόμουν από την ένατη θέση της εκκίνησης, ήταν στην pole position και τον προσπερνούσα. Ήταν ένα αχρείαστο ρίσκο νομίζω, τόσο νωρίς στον αγώνα, να έρχεται κατά πάνω μου. Αυτό είναι όλο".


Ο Quartararo λέει ότι τα "άκουσε" από τον Miller, λογικά μετά το πέσιμο της καρό σημαίας. αλλά δεν μπορούσε να ακούσει τίποτα. 


Όταν ερωτήθη για την οργή του Miller, απλά απάντησε: "Δεν με νοιάζει. Δεν με νοιάζει γιατί είναι κάποιος που στο παρελθόν έχει κάνει επιθετικές κινήσεις και νομίζω ότι η κίνησή μου δεν ήταν στα αλήθεια επιθετική. Απλά δεν περίμενα να ακουμήσω την μοτοσυκλέτα του, και η επαφή δεν ήταν μεγάλη, ήταν πολύ μικρή. Δεν ξέρω αν το είδε στην τηλεόραση πριν μιλήσει, καλύτερα να το δει γιατί δεν έκανα κάτι λάθος".


"Είδα ότι δεν ήταν χαρούμενος, αλλά δεν έκανα περίεργες κινήσεις, ούτε του επιτέθηκα άσχημα. Με προσπέρασε στην πρώτη στροφή, είδα ότι έβγαινε εκτός γραμμής και απλά πέρασα στην γραμμή".


Ο Quartararo ανέφερε ότι θέλει να ακούσει τα σχόλια από τους άλλους αναβάτες για το αν η κίνησή του ήταν ασεβής. 


"Από την δική μου πλευρά, αν κάνω κάποια κακή κίνηση ζητάω συγγνώμη, αλλά αυτή...πφφφ. Δεν έχω τίποτα να πω".

Επόμενο άρθρο »

Oliveira: Είμαι ενθουσιασμένος

« Προηγούμενο άρθρο

Νίκη Oliveira στο βρεγμένο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα