• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Marc Marquez διαγνώστηκε ξανά με διπλωπία!
Μετά την πτώση στην Ινδονησία
Νέα 22/03/2022 - 13:32

Ο Marc Marquez που δεν έτρεξε στον αγώνα της Ινδονησίας μετά από την τρομερή πτώση που είχε κατά την διάρκεια του Warm Up παρουσίασε νέο επεισόδιο διπλωπίας.

Αρχικά οι γιατροί του αγώνα είχαν  διαγνώσει διάσειση και αρκετά ελαφρά τραύματα πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο  του Mataram, πρωτεύουσα του νησιού Lombok, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία κατά την οποία αποκλείστηκε ο σοβαρός τραυματισμός και προληπτικά πάρθηκε η απόφαση, σε συνεργασία με την ομάδα, να μη λάβει μέρος στον αγώνα της Ινδονησίας.

Δυστυχώς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής στην Ισπανία, ο Marc αισθάνθηκε δυσφορία και κατά την άφιξή του στη Βαρκελώνη τη Δευτέρα, είχε μια επείγουσα επίσκεψη στο Hospital Clínic de Barcelona όπου τον εξέτασε ο οφθαλμίατρός του, Δρ. Sánchez Dalmau και επιβεβαίωσε μια υποτροπή στη διπλωπία που υπέστη ο αναβάτης τον περασμένο Νοέμβριο.

Σήμερα το πρωί, ο Marc επισκέφθηκε το Ruber Internacional Hospital στη Μαδρίτη όπου μια ιατρική ομάδα, με επικεφαλής τον Δρ. Samuel Antuña, τον εξέτασε για να αξιολογήσει κάθε τραύμα που προκλήθηκε από την πτώση και προχώρησε σε μια μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου που επιβεβαίωσε ότι δεν υπέστη κανένα άλλο τραύμα.


Doctor Sánchez Dalmau - Οφθαλμολόγος

     «Η νευρο-οφθαλμολογική αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε στον Marc Marquez τη Δευτέρα μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι που σημειώθηκε στο Grand Prix της Ινδονησίας, δείχνει ένα νέο επεισόδιο διπλωπίας που προκαλείται από υποτροπή της παράλυσης του τέταρτου δεξιού νεύρου, με μικρότερη συμμετοχή από αυτό που σημειώθηκε στον τραυματισμό τον Νοέμβριο του 2021. Μετά την εξέταση αυτή αποφασίστηκε αρχικά να ακολουθηθεί συντηρητική θεραπεία με περιοδικές ιατρικές εξετάσεις. Την επόμενη εβδομάδα, ο Marc Márquez θα υποβληθεί σε νέο τσεκ-απ για να αξιολογήσει την εξέλιξη του τραυματισμού και να προβλέψει την εκτιμώμενη περίοδο αποκατάστασης για να επιστρέψει στους αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

Ο Miguel Oliveira και τα Michelin Power Rain νίκησαν στην Ινδονησία

« Προηγούμενο άρθρο

Max Biaggi, Jorge Lorenzo και Hugh Anderson

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα