• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Termas de Rio Hondo: MotoGP Ζέσταμα
Ο Aleix Espargaro και πάλι στην κορυφή
Νέα 03/04/2022 - 17:34

Το ερώτημα όλων σήμερα στο Gran Premio Michelin de la República Argentina: είναι σήμερα η μέρα που ο Aleix Espargaro και η Aprilia Racing θα κερδίσουν έναν αγώνα MotoGP; Η Κυριακή ξεκίνησε τέλεια για το δίδυμο καθώς το 1:38.648 του Aleix Espargaro τον είδε να ανεβαίνει στην κορυφή του 40λεπτου ζεστάματος με 0,244 δευτερόλεπτα διαφορά έναντι του Fabio Quartararo, με τον Alex Rins να παίρνει την τρίτη θέση.


Ο Jorge Martin θα ξεκινήσει τον αγώνα από την δεύτερη θέση αργότερα σήμερα, με τον Rookie της χρονιάς για το 2021 να είναι στην τέταρτη θέση στο ζέσταμα, μπροστά από τον Maverick Viñales που έβαλε και τις δύο Aprilia στην πρώτη πεντάδα– ο Ισπανός ξεκινά από την πέμπτη θέση σήμερα το απόγευμα σε μια προσπάθεια να διεκδικήσει το καλύτερο του αποτέλεσμα με το εργοστάσιο της Noale.


Ο Francesco Bagnaia βρήκε ρυθμό στο ζέσταμα και ανέβηκε στην έκτη θέση, αλλά θα έχει δύσκολη δουλειά το απόγευμα καθώς θα ξεκινήσει τον αγώνα μόλις από την 13η θέση. 


Οι αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας της ΚΤΜ, Miguel Oliveira και Brad Binder πήραν την έβδομη και όγδοη θέση αντίστοιχα, με τον εκπληκτικό Takaaki Nakagami που ακόμα αναρρώνει από Covid να κάνει τον ένατο καλύτερο χρόνο. Την δεκάδα έκλεισε ο Johann Zarco.


Οι αναβάτες της Mooney VR46 Racing Team, Luca Marini και ο Marco Bezzecchi είχαν πτώση κατά το ζέσταμα, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς. 

Επόμενο άρθρο »

Εκπληκτική νίκη του Sergio Garcia

« Προηγούμενο άρθρο

Aleix Espargaro: Είμαι περήφανος για την Pole Position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα