• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Άτυχος ο Γιάννης Περιστεράς #81 στο WSSP300
Eίναι άρρωστος και δεν τρέχει!
Νέα 08/04/2022 - 21:28

Ο 16χρονος Έλληνας οδηγός που ήταν προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WSSP300 δεν κατάφερε σήμερα να ξεκινήσει τον Αγώνα.

Μετά τις Επίσημες Δοκιμές την Τρίτη που πέρασε και μετά το εξαιρετικά επιτυχημένο του ξεκίνημα με χρόνο κοντά στους πρώτους σε μια πίστα που πρωτοαντίκρυσε το πρωί της Τρίτης, οι προσδοκίες της Ιταλικής ομάδας ProGP Racing ήταν πολύ υψηλές και μάλιστα ο ιδιοκτήτης και διευθυντής της ομάδας σε τηλεφωνική επικοινωνία με το σάιτ μας, είπε ότι ο Γιάννης είναι πράγματι ένας ταλαντούχος και γρήγορος οδηγός και ότι πήγε πολύ καλύτερα από ότι περίμενε ο ίδιος και η ομάδα.

Όμως μια γαστρεντερίτιδα έριξε από χθες το απόγευμα στο κρεβάτι το νεαρό οδηγό που έχασε πολλές από τις δυνάμεις του, έτσι οι γιατροί αποφάσισαν σήμερα το πρωί να μην του δώσουν το πράσινο φως για τον Αγώνα, καθώς θα ήταν επικίνδυνο το να τρέξει.

Ιταλικά σάιτ έγραψαν ότι ο Γιάννης δεν θα αγωνιστεί επειδή το κράνος που παρουσίασε στον τεχνικό έλεγχο ήταν εκτός προδιαγραφών FIM, πράγμα που διέψευσε ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος, εισαγωγέας του συγκεκριμένου Shoei X-Spirit III προδιαγραφών FIM, ο οποίος μάλιστα επικοινώνησε με την Ιταλική ομάδα. Μάλιστα με το ίδιο κράνος έτρεξε πέρυσι στον Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Yamaha R3, που γίνεται μαζί με το παγκόσμιο WSBK και πέρασε από τον ίδιο τεχνικό έλεγχο του εξοπλισμού ασφαλείας των οδηγών. 

Ο άτυχος Έλληνας οδηγός παρακολούθησε τις πρώτες δοκιμές από το κρεβάτι “του πόνου” και στενοχωρήθηκε για το γεγονός ότι με το χρόνο που είχε πετύχει την Τρίτη θα ήταν στη δεκάδα των αποτελεσμάτων. 

Τώρα η ομάδα προσανατολίζεται στην σωστή προετοιμασία για τον επόμενο Αγώνα στο Άσσεν της Ολλανδίας, στις 22-24 Απριλίου.

 

 

Επόμενο άρθρο »

COTA: Moto2 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK: Aragon ΕΔ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα