• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
COTA: Moto2 ΕΔ3
O Dixon ταχύτερος, εκτός ΚΑΤ2 ο Vietti
Νέα 09/04/2022 - 19:54

Χάρη σε ένα 2:09.004 το πρωί του Σαββάτου, ο Jake Dixon είναι ο ταχύτερος των ΕΔ της Moto2, καθώς κινούμαστε προς τις κατατακτήριες δοκιμές στο Red Bull Grand Prix της Αμερικής με τον Augusto Fernandez να απέχει μόλις 0,017 δευτερόλεπτα από τον Βρετανό αναβάτη και τον Aron Canet να παίρνει την τρίτη θέση, με χρόνο 2:09.091. O πρώτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Celestino Vietti, έμεινε στην 15η θέση, χάνοντας την απευθείας πρόκριση στις ΚΑΤ2.


Υπήρξαν ελάχιστες χρονικές βελτιώσεις για το μεγαλύτερο μέρος των ΕΔ3 υπό τις πιο ψυχρές πρωινές συνθήκες, αλλά έγιναν επιθέσεις στο χρονόμετρο στο τέλος των ΕΔ3. Ωστόσο, πτώσεις για τους Somkiat Chantra, Sam Lowes, Jorge Navarro και Pedro Acosta διέκοψαν σε μεγάλο βαθμό τους γρήγορους γύρους των αναβατών. Ο Canet και στη συνέχεια ο Fermin Aldeguer σημείωσαν εξαιρετικούς χρόνους, κατεβάζοντας το απόλυτο ρεκόρ πίστας, αλλά οι γύροι τους ακυρώθηκαν για παραβιάσεις της κίτρινης σημαίας, πράγμα που σημαίνει ότι ο βελτιωμένος γύρος του Dixon ήταν ο ταχύτερος συνολικά.

Παρά τον ακυρωμένο χρόνο γύρου, ο Aldeguer είναι ο τέταρτος ταχύτερος αναβάτης κατά τις ΕΔ, μπροστά από τον Tony Arbolino, ο οποίος δεν βελτίωσε τον χρόνο του σε σχέση με την Παρασκευή. Ο τοπικός, Cameron Beaubier, έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο συνολικά και είναι μπροστά από τους Acosta, Ai Ogura, Navarro και Albert Arenas που συμπληρώνουν την πρώτη 10άδα.


Ο Αμερικανός Joe Roberts βρίσκεται με ασφάλεια στις ΚΑΤ2 στην 11η θέση, μπροστά από τον Marcel Schrötter, τον Chantra και τον Lowes, με τους δύο τελευταίους να καταφέρνουν να παραμείνουν στις θέσεις πρόκρισης παρά ,ή από μια άλλη ανάγνωση και χάρη, στις πτώσεις τους στα τελευταία στάδια.

Επόμενο άρθρο »

COTA: MotoGP ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Marc Marquez: Ξεκίνησα το τριήμερο επιθετικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα