• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PowerDay στην πίστα των Σερρών στις 30/4 και 1/5
Με μεγάλο χορηγό την Michelin
Νέα Αγοράς 17/04/2022 - 20:23

Η ομάδα του track-day.gr σας ετοιμαζει άλλο ένα από τα γνωστά PowerDay μας στην πίστα των Σερρών με μεγάλο χορηγό την Michelin!

Στις 30 Απριλίου και 1η Μαίου δίνουμε ραντεβού μαζί σας στην πίστα της καρδιάς μας για να οδηγήσουμε γρηγορα με ασφάλεια, αλλά και να ενημερωθούμε για τα νέα μοντέλα ελαστικών της Michelin.

Το κατάστημα Halaris Bikes Center παρέχει στους συμμετέχοντες μεγάλες ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ για ανταλλακτικα, αναλωσιμα και αξεσουαρ μοτοσυκλετας και αναβατη εως και 50%

Η διοργανωση του Track-day.gr παρέχει ενοικίαση του απαραίτητου εξοπλισμού όπως δερμάτινες φόρμες, κράνη, μπότες, γάντια κατοπιν συνεννόησης και δήλωσης στην φορμα συμμετοχής.

Η ασφαλής τοποθέτηση και αλλαγή ελαστικών, θα γίνεται από το κατάστημα Wheel City που θα βρίσκεται μαζί μας στην πίστα. Για παραγγελίες ελαστικών καλέστε στο Wheel City - Τηλέφωνο 2109018066

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ (αρχάριοι – ενδιάμεσοι – προχωρημένοι – γρήγοροι) ανάλογα με τις οδηγικές τους εμπειρίες και ικανότητες. Μέσα στην πίστα θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί με σκοπό την ομαλή και ασφαλή οδήγηση σας, διαθέσιμοι να λύσουν κάθε απορία που ίσως προκύψει όπως και για να σας δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές. 

Θα προηγηθεί σεμινάριο επεξήγησης των κανόνων ασφαλείας στην πίστα καθώς και ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος όλων των μοτοσυκλετών.

Track-day.gr 

Τηλ. Επικοινωνίας 690 917 4195 & 697 440 6054

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Νέο Michelin Power Cup

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΤΟ BORA AIR TEX ΤΗΣ DAINESE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα