• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSSP300: Εκπληκτικό ξεκίνημα για τον Περιστερά!
Ήταν 1ος στο ξεκίνημα των δοκιμών
Νέα 22/04/2022 - 20:03

Ο Γιάννης Περιστεράς, ο 16χρονος Έλληνας που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WSSP300 με την Ιταλική ομάδα ProGP Racing Team με μοτοσυκλέτα Yamaha R3, μπορεί να στάθηκε άτυχος στον πρώτο Αγώνα της χρονιάς, στον οποίο δεν συμμετείχε λόγω υγείας, αλλά τώρα ξεκίνησε δυναμικά στην ολλανδική πίστα του Άσσεν στον δεύτερο Αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, τον πρώτο για τον ίδιο. 

Με το ξεκίνημα των Ελεύθερων Δοκιμών 1, από το 2ο γύρο βρέθηκε στην 1η θέση της κατάταξης και συνέχισε κρατώντας τη θέση αυτή, ενώ σε όλη τη διάρκεια του 30λεπτου “έπαιζε” στις 8 πρώτες θέσεις. Στο τέλος βγήκε στο γκαράζ της ομάδας και με μια μικρή ρύθμιση ξαναμπήκε στην πίστα για να γράψει “κόκκινο” στις τρεις πρώτες ενδιάμεσες χρονομετρήσεις, δηλαδή με το καλύτερο χρόνο από όλους! Στο τελευταίο κομμάτι της πίστας ένας συναθλητής του τον έβγαλε εκτός γραμμής και τελικά ο Περιστεράς “έγραψε” τον 16ο χρόνο, τον πρώτο από τους νεοφερμένους στο Πρωτάθλημα!

Μάλιστα είχε την δεύτερη υψηλότερη τελική ταχύτητα με 197.4 χλμ/ώρα, έναντι 198.2 που σημείωσε μια ΚΤΜ 390. 

Άφησε σημαντικά καλές εντυπώσεις στην ομάδα, αλλά και στην τηλεοπτική μετάδοση των WSSP300 οι σχολιαστές αναφέρθηκαν εκτενώς στον Έλληνα οδηγό.

Η συνέχεια θα δοθεί αργότερα σήμερα και αύριο θα κάνει τον 1ο, ενώ την Κυριακή τον 2ο Αγώνα του στο Παγκόσμιο!

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οιYamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Visit Greece, Kenon caffe Le Greche, MouratisGP, SHOEI, IXS, SIDI, TZORTZOPOULOS MOTO & FASHION, Pirelli – INTRAMOTO, TECNO MOTO Performance, Akrapovic, DNA Filters, KARASSULIS International Transport, Georgopoulos Racing, ΡΟΥΣΙΑΝΙΔΗΣ-Gimoto, Extreme Track Days, Rider Repair Graphics, Extra Products Tassoulis, Papastavrou Shops, RISE, AM Παπαγεωργίου, Tsokos Racing, MGP.gr, DXL Graphics, Peristeras Tyres.

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK: Assen ΕΔ

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: Moto2 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα