• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Test: Οι χρόνοι μέχρι τις 14:00 (τοπική ώρα)
Ταχύτερος ο Johann Zarco
Νέα 02/05/2022 - 16:17

Οι αναβάτες και οι ομάδες των MotoGP βρίσκονται στα μισά της μονοήμερης Επίσημης δοκιμής στη Jerez και αυτή τη στιγμή στην κορυφή των χρονοδιαγραμμάτων είναι ο Johann Zarco με 1:37.136, με τους Brad Binder και Fabio Quartararo να καταλαμβάνουν τις θέσεις 2 και 3 καθώς κατευθυνόμαστε στις τελευταίες ώρες.


Είναι ένα τεράστιο τεστ για το HRC καθώς αναζητούν βελτιώσεις στην RC213V του 2022. Είδαμε τον Marc Marquez με τρεις μοτοσυκλέτες στο πλευρό του στο γκαράζ, ενώ ο #93 χρησιμοποιεί επίσης το πακέτο αεροδυναμικών μερών του 2021 σήμερα στη Jerez. Ο ομόσταυλός του, Pol Espargaro, έκανε γύρους με χρησιμοποιημένα μεσαία ελαστικά Michelin αφού είπε την Κυριακή ότι πρέπει να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που θα έχουν όσο το δυνατόν λιγότερο κράτημα.

Ο Enea Bastianini έχει το μπροστινό φέρινγκ της GP22 της Ducati, ενώ και οι δύο αναβάτες της Red Bull KTM Factory Racing – Brad Binder και Miguel Oliveira – είναι απασχολημένοι δοκιμάζοντας πολλά πράγματα από άποψης γεωμετρίας και ρυθμίσεων. Ο νικητής της Jerez, Francesco Bagnaia, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα των δοκιμών του πριν από το μεσημεριανό γεύμα αφού συμπλήρωσε 24 γύρους.


Η Aprilia Racing εργάζεται σε ρυθμίσεις αναρτήσεων, ηλεκτρονικών και ψαλιδιού με τον Aleix Espargaro και τον ομόσταυλό του, Maverick Viñales, να συνοδεύονται για άλλη μια φορά στην πίστα από τον δοκιμαστή αναβάτη, Lorenzo Savadori.

Ο Takaaki Nakagami υπέστη μια πτώση στη στροφή 1 και μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο για έλεγχο. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν κατάγματα, αλλά ο Ιάπωνας αναβάτης, ο οποίος τερμάτισε στην έβδομη θέση στον αγώνα της Κυριακής, νιώθει πόνο στο αριστερό του γόνατο και τώρα πετάει πίσω στη Βαρκελώνη για περαιτέρω εξετάσεις. Ο Viñales και ο Darryn Binder είχαν επίσης πτώση στην 7η στροφή, με τον Brad Binder να πέφτει στη στροφή 8.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Test: Τελικοί χρόνοι

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Το να κρατήσω τον Marc πίσω μου ήταν αγχωτικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα