• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η RNF με την Aprilia για το 2023!
Τελειώνει η συνεργασία με την Yamaha
Νέα 27/05/2022 - 11:56

Μια αποκλειστική πληροφορία μας  μετέφερε ο Δημήτρης Διατσίδης από την πίστα του Mugello. Μιλώντας με τους ανθρώπους της RNF έμαθε ότι η ομάδα του Razlan Razali, θα συνεργαστεί το 2023 με την Aprilia, γινόμενη η δορυφορική ομάδα του ιταλικού εργοστασίου. Οι φήμες του Le Mans επιβεβαιώθηκαν και η Yamaha θα συμμετάσχει με 2 μοτοσυκλέτες την επόμενη σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωταθλημα, ενώ η Aprilia υπέγραψε με την RNF για δύο χρόνια, με προοπτική για ανανέωση για άλλα δύο.

Razlan Razali, Ιδρυτής και Διευθυντής της Ομάδας WithU Yamaha RNF MotoGP: "Είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι για αυτή τη μακροχρόνια συνεργασία με την Aprilia Racing. Η φιλοσοφία μας παραμένει να συνεργαζόμαστε με την εργοστασιακή ομάδα για να αναπτύξουμε αναβάτες που μια μέρα θα γίνουν αναβάτες της εργοστασιακής Aprilia. Εμείς θα τους βοηθήσουμε στην ανάπτυξη για να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και τελικά να κερδίζουμε με την Aprilia Racing Η πρόταση της Aprilia Racing εκπληρώνει τα μακροπρόθεσμα σχέδια, τις στρατηγικές και την ασφάλειά μας για τα επόμενα δύο συν δύο χρόνια και πρέπει να ευχαριστήσω τον Massimo για την εμπιστοσύνη του και την πίστη του σε εμάς. Ανυπομονούμε για τη σεζόν του επόμενου έτους και αυτή τη νέα συνεργασία. Ταυτόχρονα, θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στη Yamaha για αυτά τα τελευταία χρόνια που συνεργαζόμαστε και αναπτύσσόμαστε μαζί. Ωστόσο, θα συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στη σκληρή δουλειά αυτή τη σεζόν, προκειμένου να βελτιώσουμε τα αποτελέσματά μας μαζί με τη Yamaha και τελικά να ολοκληρώσουμε το 2022 σε υψηλό επίπεδο".

Massimo Rivola, Διευθύνων Σύμβουλος Aprilia Racing: "Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη συμφωνία με την RNF Racing. Πάντα σκεφτόμασταν με μικρά βήματα και καθώς αποδεικνύουμε την ανταγωνιστικότητα της RS-GP μας, ένα φυσικό βήμα του ταξιδιού είναι να δούμε άλλες δύο στην πίστα. Το αγωνιστικό τμήμα της Noale είναι μια αληθινή κληρονομιά γνώσης, τεχνικής κουλτούρας που εφαρμόζεται στις μοτοσυκλέτες υψηλών επιδόσεων καθώς και διαχείρισης αθλημάτων. Με την RNF Racing βρίσκουμε έναν συνεργάτη για να ενισχύσουμε και να αξιοποιήσουμε αυτήν την εξαιρετική κληρονομιά. Σκεφτόμαστε, φυσικά, τους αναβάτες και την μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα, αλλά και την ανατροφή νέων γενιών μηχανικών, τεχνικών και διευθυντών. Για να συνεχίσουμε και να βελτιώσουμε την εξαιρετική, εξ ολοκλήρου ιταλική παράδοση της Aprilia Racing".

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Moto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα