• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Βαγιανέλης A.E. στο δίκτυο της CFMOTO και της Royal Enfield
Νέα Αγοράς 27/05/2022 - 14:11

Δελτίο Τύπου


Η Muvus ανακοινώνει την ένταξη της Βαγιανέλης A.E. στο επίσημο δίκτυο της CFMOTO και της Royal Enfield.

H Βαγιανέλης Α.Ε. είναι στο χώρο της μοτοσυκλέτας περισσότερο από 30 χρόνια, διατηρώντας συνήθως την πρώτη θέση των πωλήσεων στις μάρκες που εκπροσωπεί.

Με αγάπη και πάθος για τις μοτοσυκλέτες, έχει καθιερωθεί και καταξιωθεί στο χώρο προσφέροντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών, από την πώληση και το aftersales, μέχρι την ενοικίαση μοτοσυκλετών, εξοπλισμού και αξεσουάρ, αλλά και την εκπαίδευση και την ασφάλεια των πελατών της – αναβατών, εκπαιδεύοντας και ενημερώνοντας για το τι σημαίνει “οδηγώ μια μοτοσικλέτα, είμαι ο κάτοχος μίας μοτοσικλέτας”.

Πρόκειται για ένα οργανισμό που δεν επαναπαύεται αλλά αναζητά φρέσκιες και ανατρεπτικές ιδέες που θα κάνουν την διαφορά, και αυτός είναι ο λόγος που ξεκινά η συνεργασία με την MUVUS, την πιο δραστήρια και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εισαγωγική εταιρεία στην Ελλάδα.

Η Muvus αντιπροσωπεύει τα κορυφαία brands παγκοσμίως στις κατηγορίες τους, κατέχοντας ήδη ηγετική θέση στις πωλήσεις ATV (με την CFMOTO & Polaris) και ηλεκτρικών scooter (με την NIU), και κατακτά συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο αγοράς στις μοτοσυκλέτες (CFMOTO & Royal Enfield).

Επόμενο άρθρο »

Συναρπαστικό τριήμερο υψηλών ταχυτήτων στην COSMOTE TV με Formula 1 και MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Νέες συσκευασίες για τα λιπαντικά REPSOL

Χορηγοί