• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Moto3 ΕΔ2
Ο Jaume Masia στην πρώτη θέση
Νέα 27/05/2022 - 15:39

Στις ΕΔ2, ταχύτερος ήταν ο Jaume Masia. Μετά από μια πτώση του (που θα περιγράψουμε παρακάτω), οι μηχανικοί του κατέβαλλαν υπεράνθρωπη προσπάθεια για να επισκευάσουν την μοτοσυκλέτα του και ο Ισπανός επέστρεψε για να σημειώσει τον χρόνο του 1:57.134, ο οποίος τον ανέβασε στην πρώτη θέση των ΕΔ2 και στην δεύτερη θέση των συνδυασμένων.

Ο Dennis Foggia της Leopard Racing εξακολουθεί να είναι o ταχύτερος αναβάτης της Moto3 την Παρασκευή στο Gran Premio d'Italia Oakley. Ο Ιταλός κατάφερε να κάνει χρόνο 1:57.820 κατά τις ΕΔ2, αλλά το 1:56.916 του από τις ΕΔ1 εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος γύρος μέχρι στιγμής αυτό το Σαββατοκύριακο για την μικρή κατηγορία στο Autodromo Internazionale del Mugello. Ο γύρος του Masia και ένας γρήγορος γύρος από τον Matteo Bertelle ήταν οι μόνες αλλαγές που έγιναν στην πρώτη δεκατετράδα στους συνδυασμένους χρόνους. 

Δεύτερος ήταν ο Ayumu Sasaki. Ο Sasaki, στο 13ο λεπτό είχε ένα highside στην 12η στροφή, ακριβώς μπροστά από τον Masia και τον Elia Bartolini. Oι δύο αυτοί αναβάτες δεν κατάφεραν να τον αποφύγουν και η μοτοσυκλέτα του Masia χτύπησε τον Ιάπωνα αναβάτη, σε ένα περιστατικό που έφερε άσχημες μνήμες από το περσινό Grand Prix του Mugello. O Sasaki μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο για περαιτέρω έλεγχο, έχοντας όμως τις αισθήσεις του. 


Ο Tatsuki Suzuki ανέβηκε στην τρίτη θέση με τον τελευταίο του γύρο, μπροστά από τον Dennis Foggia. O Sergio Garcia (τον οποίο είχε βγάλει ο Bertelle εκτός δεκατετράδας), κατάφερε και αυτός στο τέλος να σκαρφαλώσει στην πέμπτη θέση των ΕΔ2, ενώ πίσω του ήταν ο ίδιος ο Bertelle. 


O Andrea Migno έκανε τον έβδομο καλύτερο χρόνο το απόγευμα της Παρασκευής, μπροστά από τον Deniz Oncu, με τους Izan Guevara και Scott Ogden να κλείνουν την δεκάδα των δεύτερων ελεύθερων δοκιμών. 

Επόμενο άρθρο »

Mugello: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Moto2 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα