• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Moto3 ΕΔ3
Συνεχίζει την επίδειξη ισχύος ο Dennis Foggia
Νέα 28/05/2022 - 11:21

Ο Dennis Foggia παραμένει άνετα πιο γρήγορος μετά την τρίτη και τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών της Moto3 στο Gran Premio d'Italia Oakley. Μόνο τρεις αναβάτες κατάφεραν να ξεπεράσουν τον χρόνο του Ιταλού από την Παρασκευή στο Autodromo Internazionale del Mugello και ο ίδιος ο Foggia το έκανε τρεις φορές. Έκανε 1:56.733 και 1:56.752 σε δύο συνεχόμενους γύρους, με λίγο περισσότερο από 10 λεπτά να απομένουν στις ΕΔ3 και μετά έκανε 1:56.576 με το πέσιμο της καρό σημαίας.

Με τη βροχή να μην κάνει τελικά την εμφάνισή της, υπήρχε αρκετή κίνηση (όπως συνήθως) στα φύλλα χρόνου ακριβώς στο τέλος των δοκιμών. Τρεις άλλοι αναβάτες έφτασαν στο 1:56, όλοι στον τελευταίο τους γύρο, και αυτοί ήταν ο Daniel Holgado με 1:56.793, ο Andrea Migno με 1:56.902 και ο επικεφαλής του Πρωταθλήματος, Sergio Garcia με 1:56.966. Οι υπόλοιποι που βρήκαν τον δρόμο τους στην πρώτη δεκάδα ήταν οι Diogo Moreira, Izan Guevara, Riccardo Rossi, Jaume Masia (με τον χθεσινό του χρόνο), John McPhee και Tatsuki Suzuki.


Οι υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2 συμπληρώθηκαν από τους Deniz Öncü, Scott Ogden (με έναν πολύ καλό γύρο για τον Βρετανό rookie στο τέλος), Stefano Nepa και Carlos Tatay.


Ενώ όλα τα "μεγάλα" ονόματα μπήκαν στην πρώτη δεκατετράδα, και ως εκ τούτου, πέρασαν απευθείας στις ΚΑΤ2, ο Ryusei Yamanaka βρέθηκε πιο πίσω, στα τελευταία στάδια, ενώ πιο νωρίς βρισκόταν σε καλές θέσεις. Ο Ayumu Sasaki μετά την χθεσινή πτώση του έσπασε και τις δύο κλείδες του και υπέστη διάσειση, πράγμα που σημαίνει ότι δυστυχώς δεν θα συνεχίσει στο Ιταλικό Grand Prix.

Επόμενο άρθρο »

Mugello: MotoGP ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Oliveira: Θα σκεφτώ μια επιστροφή στην Tech3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα