• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Moto2 ΕΔ3
Στην κορυφή ο Canet με 27 αναβάτες να έχουν διαφορά μικρότερη του δευτερολέπτου!
Νέα 28/05/2022 - 14:35

O Aron Canet της Flexbox HP40 είναι ο κυρίαρχος των ελεύθερων δοκιμών της Moto2 μετά από τις συναρπαστικές ΕΔ3 στο Gran Premio d'Italia Oakley, αλλά μερικά μεγάλα ονόματα θα πρέπει να περάσουν από τις ΚΑΤ1. Ο Canet, ο οποίος ήταν τρίτος ταχύτερος την Παρασκευή, ανέβηκε στην κορυφή με 1:51.761 αργά στην τρίτη περίοδο δοκιμών του Σαββατοκύριακου. Τερμάτισε λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου μπροστά από το δίδυμο Red Bull KTM Ajo των Pedro Acosta και Augusto Fernandez, οι οποίοι σημείωσαν 1:51.820 και 1:51.828 αντίστοιχα, ενώ ο Sam Lowes πήρε την τέταρτη θέση με 1: 51.864.

Ο Lorenzo Dalla Porta, ο Barry Baltus και ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Celestino Vietti, ολοκλήρωσαν την πρώτη επτάδα, την οποία χώριζαν μόνο 0,148 δευτερόλεπτα. Με τη βροχή να μην έρχεται τελικά ακόμα στο Mugello, ο Jake Dixon δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του από την Παρασκευή (1:51.966), αλλά παρέμεινε όγδοος στους συνδυασμένους χρόνους. Ο Bo Bendsneyder ήταν ένατος και ο Albert Arenas 10ος.


Ο Ai Ogura έκανε 1:51.754, το οποίο θα ήταν αρκετά καλό για τον ταχύτερο γύρο της περιόδου, αλλά ακυρώθηκε λόγω της παρουσίας κίτρινων σημαιών για μια πτώση του Marcel Schrötter. Δεν κόστισε πολύ στον Ιάπωνα αναβάτη, ωστόσο, δεδομένου ότι ο επόμενος καλύτερος χρόνος του (1:52.076) ήταν αρκετά καλός για την 11η θέση. Ο Joe Roberts κατάφερε οριακά να μπει στην πρώτη δεκατετράδα, αλλά ο Tony Arbolino ήταν 15ος όταν έπεσε με λίγα λεπτά να απομένουν και θα αναγκαστεί να περάσει από τις ΚΑΤ1. Ο Somkiat Chantra θα χρειαστεί επίσης να ανεβάσει λίγο τον ρυθμό του, καθώς τερμάτισε 18ος στις ελεύθερες δοκιμές, με 27 όμως αναβάτες από τους 31 να βρίσκονται στο ίδιο δευτερόλεπτο!

Υπήρξε ένα ατυχές περιστατικό στην αρχή της περιόδου δοκιμών, όταν ο Vietti έκανε ένα απίστευτο σώσιμο, που θύμισε τον Marc Marquez, στην πρώτη στροφή, με αποτέλεσμα ο Marcos Ramirez που ακολουθούσε από πίσω να αναγκαστεί να φρενάρει για να τον αποφύγει. Ο Ισπανός αναβάτης της MV Agusta κατάφερε να μην πετύχει τον Vietti, δεν κατάφερε το ίδιο όμως ο Gabriel Rodrigo με αποτέλεσμα να εμβολίσει τον Ramirez και να μεταφερθεί στο ιατρικό κέντρο για περαιτέρω έλεγχο, με πόνο στον δεξί ώμο.

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Moto3 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα