• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: MotoGP ΕΔ4
Ο Bagnaia ταχύτερος, με την βροχή να κάνει την εμφάνισή της
Νέα 28/05/2022 - 15:24

Ο Francesco Bagnaia ήταν ταχύτερος για άλλη μια φορά στις ΕΔ4 στο Gran Premio d'Italia Oakley, αλλά το μεγάλο νέο ήταν ο καιρός. Τελικά, άρχισε να βρέχει, μόλις 10 λεπτά πριν τελειώσουν οι ΕΔ4, προετοιμάζοντας τους αναβάτες για απαιτητικές κατατακτήριες δοκιμές. 

Αυτό οδήγησε σε μια παύση στη δράση, αλλά, ενώ ακούγονταν κεραυνοί από μακριά, η βροχή πάνω από την πίστα του Mugello ήταν ψιλή - και αυτό μπορεί να είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο για τους αναβάτες. Αποδεικνύοντας πόσο απαιτητική θα μπορούσε να είναι η επιλογή ελαστικών στις ΚΑΤ1 και στις ΚΑΤ2, ο Marco Bezzecchi δοκίμασε και σλικ και βρεγμένα ελαστικά στα τελευταία λεπτά και το αυλακωτό, βρόχινο λάστιχο φαινόταν να φθείρεται γρήγορα. Πολλοί αναβάτες βγήκαν στα τελευταία λεπτά για να δουν τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν στις κατατακτήριες λίγο αργότερα.


Επίσημα, η πρώτη τριάδα ήταν ο Bagnaia με 1:46.614, ο Bezzecchi με 1:47.047 και ο Marc Marquez με 1:47.075, χρόνοι που είχαν ολοκληρωθεί πριν αρχίσει να πέφτει η βροχή. Πίσω τους βρέθηκαν οι Miguel Oliveira και Jack Miller, ενώ ο Alex Rins έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Brad Binder, Pol Espargaro, Jorge Martin και Maverick Viñales. 

Επόμενο άρθρο »

Mugello: MotoGP KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Moto3 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα