• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Alex Marquez: Κάθε αποτέλεσμα τώρα είναι σημαντικό
Για το μέλλον μου
Νέα 10/06/2022 - 12:55

Ο Alex Marquez είχε μια σκληρή πτώση κατά τη διάρκεια των ΕΔ4 το προηγούμενο Σάββατο και υπέστη μια ήπια διάσειση, πράγμα που σήμαινε ότι δεν μπορούσε να πάρει μέρος στις κατατακτήριες.

Αν και κρίθηκε ικανός να οδηγήσει στον αγώνα της Κυριακής, ο αναβάτης  της LCR έπρεπε να ξεκινήσει από την τελευταία θέση στη σχάρα εκκίνησης, αλλά πήρε την καρό σημαία στην 10η θέση.

Με το μέλλον του Marquez στα MotoGP να είναι αβέβαιο στην LCR και στη Honda, ο ίδιος παραδέχεται ότι κάθε αποτέλεσμα τώρα είναι «σημαντικό» για αυτόν.

“Εξαιρετικό, όχι. Απέχουμε πολύ από το να είμαστε εξαιρετικοί", είπε για τον αγώνα του. "Θα έβαζα 6 στα 10 στον αγώνα μας".

«Ήταν καλός, όχι εξαιρετικός. Ξεκινώντας από το πίσω μέρος της σχάρας εκκίνησης σώσαμε το Σαββατοκύριακο λίγο πολύ".

"Απλώς προσπαθούσα να δίνω το 100% μου σε κάθε γύρο και απλά προσπαθούσα να το απολαμβάνω. Αυτό ήταν. Προσπάθησα να διαχειριστώ το μαλακό πίσω ελαστικό, το οποίο για μένα ήταν η μόνη επιλογή που σχεδίαζα να χρησιμοποιήσω στον αγώνα".

"Το HRC ήρθε σε μένα ρωτώντας 100 φορές αν ήμουν σίγουρος, η Michelin ήρθε, όλοι. Ήμουν αρκετά σίγουρος γιατί με το μεσαίο και το σκληρό ήταν αδύνατο να οδηγήσω την μοτοσυκλέτα στην είσοδο των στροφών. Έτσι σώσαμε ένα πραγματικά δύσκολο Σαββατοκύριακο".

"Κάθε αποτέλεσμα τώρα είναι σημαντικό για το μέλλον μου, για όλα. Όπως είπα, θα προσπαθήσω να συνεχίσω έτσι, θα προσπαθήσω να συνεχίσω να βελτιώνω τη Honda και να βοηθήσω το HRC".

Επόμενο άρθρο »

Ένα αστέρι εν τη γενέσει;

« Προηγούμενο άρθρο

O Bagnaia αποχαιρετά τον Miller

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα