• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK Misano: Πρώτος Αγώνας
Νίκη του Bautista με πάνω από 5 δευτερόλεπτα διαφορά
Νέα 11/06/2022 - 16:17

Ο Alvaro Bautista κέρδισε τον πρώτο αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike MOTUL FIM στο Misano World Circuit "Marco Simoncelli" με επιβλητικό τρόπο για να επεκτείνει το προβάδισμά του στο Πρωτάθλημα.

Ο Bautista είχε μια κακή εκκίνηση, αλλά μπόρεσε να αντεπεξέλθει, προσπερνώντας τον Toprak Razgatlioglu για την δεύτερη θέση στον 4ο γύρο πριν κάνει την κίνησή του στον Rea στη στροφή Curvone στον 13ο γύρο για την πρώτη θέση και από εκεί και πέρα δεν κοίταξε πίσω καθώς άρχισε να ανοίγει την διαφορά. Στα πρώτα δύο τρίτα του αγώνα, ήταν μια τριπλή μάχη μεταξύ Bautista, Rea και Razgatlioglu, όπως έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα στη σεζόν του 2022. Ωστόσο, στο τέλος του 14ου γύρου, ο Razgatlioglu αντιμετώπισε ένα τεχνικό πρόβλημα στην μοτοσυκλέτα του και αποσύρθηκε από τον αγώνα.

Η νίκη του Bautista, με 5,128 δευτερόλεπτα διαφορά μετά την ολοκλήρωση των 21 γύρων, του έδωσε την 21η νίκη του στα WorldSBK, κάτι που τον φέρνει στο ίδιο επίπεδο με τον Max Biaggi. Η δεύτερη θέση του Rea του έδωσε το 224ο βάθρο και το ένατο για το 2022 καθώς και το 498ο βάθρο της Kawasaki στα WorldSBK.

Ο Axel Bassani ξεκίνησε τον αγώνα από τη δέκατη θέση, αλλά σύντομα βρέθηκε στην πρώτη πεντάδα μετά από ένα απίστευτο ξεκίνημα από τον Ιταλό αναβάτη, που προσπαθούσε να φτάσει την πρώτη τριάδα εκείνη τη στιγμή για μια θέση στο βάθρο. Τελικά έμεινε πιο πίσω και έπρεπε να παλέψει με τον Michael Ruben Rinaldi για αυτό που θα αποδεικνυόταν μια θέση στο βάθρο, με τον Rinaldi να καταφέρνει να περάσει μπροστά και να πάρει το πρώτο του βάθρο για το 2022 και το 11ο της καριέρας του. Ο Bassani τερμάτισε τελικά στην τέταρτη θέση - το καλύτερο του αποτέλεσμα της σεζόν του 2022. Ο Alex Lowes εξασφάλισε την πέμπτη θέση, τερματίζοντας μπροστά από τον Andrea Locatelli που ολοκλήρωσε την πρώτη εξάδα, με τον Locatelli μόλις 1,4 δευτερόλεπτα πίσω από τον Lowes.


Ο Xavi Vierge πήρε την έβδομη θέση καθώς απέκρουσε επιτυχώς την επίθεση από τον Garrett Gerloff. ο Αμερικανός, για άλλη μια φορά, ανέβασε τον ρυθμό του στο τέλος του αγώνα για να διεκδικήσει την όγδοη θέση. Ο Iker Lecuona έχασε έδαφος στην αρχή, αλλά κατάφερε να επιστρέψει στην ένατη θέση με τον Scott Redding να ολοκληρώνει την πρώτη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Δύο ποινές περιόρισαν τον Περιστερά στο Μιζάνο

« Προηγούμενο άρθρο

Iker Lecuona: Περνάω πολύ καλύτερα στα SBK

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα