• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"Ολική επαναφορά‘’ για τον Apo#49.
Ο Απόστολος Καμζέλης εντυπωσίασε με στυλ και χ΄ρόνους
Νέα 23/06/2022 - 23:05

Ο 15χρονος Απόστολος Καμζέλης που συμμετέχειο στο ΠΠΤ και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα με Yamaha R3, επανήλθε δριμύτερος στην αγωνιστική δράση, μετά από 6 χρόνια!

Σωστά προετοιμασμένος και με κεντρικό χορηγό την PRORENT, το νέο όνομα στις ενοικιάσεις ανυψωτικών μηχανημάτων στη Θεσσαλονίκη και τη μόνιμη υποστήριξη της LIQUI MOLY, έδειξε στην πίστα των Σερρών φοβερό στυλ, αλλά και μαζί ταχύτητα και άφησε υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον, αφού σιγά - σιγά θα έλθει και η εμπειρία.

Συγκεκριμένα στον 1ο - 2ο Αγώνας του Παννεληνίου Πρωταθλήματος και τον 3ο & 4ο για το Βαλκανικό ο Apo#49 πήρε 2 Ρole Ρostion, ήταν 2ος του Παννεληνίου και 4ος και 5ος στο Βαλκανικό. Και στους δύο Αγώνες που έγιναν Σάββατο και Κυριακή, είχε και τις 2 φορές τον ταχύτερο γύρο Αγώνα!
 
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΜΖΕΛΗΣ - Οδηγός ProRent
 
"Eίμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να οδηγήσω έπειτα απο τόσα χρόνια.. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την υποστήριξη και την SP Motorsports για την επιμέλεια και τεχνική υποστήριξη .Τις εταιρίες PRORENT - LIQUI MOLY. Το MGP.gr που είναι δίπλα μου από τα πρώτα μου βήματα".
 

Επόμενο άρθρο »

H Michelin στο TT Assen τον "Καθεδρικό Ναό της ταχύτητας"

« Προηγούμενο άρθρο

Θετικός απολογισμός για τον Dinos31 στις Σέρρες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα