• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rins: Διαπραγματευόμουν και με την Gresini
Αλλά δεν μου έδιναν εργοστασιακή μοτοσυκλέτα
Νέα 30/06/2022 - 16:31

Μετά το ατύχημά στην Καταλονία, ο Rins είχε να αντιμετωπίσει ένα χέρι που ακόμα πονούσε και ένα καταστροφικό ξεκίνημα στο Assen, ενώ λίγο πολύ επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στην LCR Honda την επόμενη χρονιά.

"Ναι, δεν μπόρεσα να ξεκινήσω καλά στους δύο τελευταίους αγώνες, αλλά συνέβη κάτι ακραίο. Ξεκίνησα ένατος και κατέληξα δέκατος έκτος", ανέφερε ο Ισπανός αναβάτης." Έχασα πολύ χρόνο και δυσκολευόμουν με το πίσω μέρος. Όταν ο Aleix με πέρασε, εγώ προσπάθησα να τον ακολουθήσω, αλλά δεν ένιωθα καλά με τη μοτοσυκλέτα, έτσι ακολούθησα τον Mir και τον Oliveira στους τελευταίους γύρους. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, γιατί δεν είχα δύναμη στο δεξί μου χέρι. Έτσι τελείωσα τον αγώνα. Τώρα πρέπει να καταλάβουμε αυτόν τον αγώνα και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί στο Silverstone".


Ο Rins έδωσε και σαφείς κατευθύνσεις για το που θα βρίσκεται του χρόνου. 


"Όλοι φαντάζονται πού θα είμαι του χρόνου, αφού ο Alex Marquez πηγαίνει στην Gresini. Δεν είναι ακόμη επίσημο όμως. Λείπει η τελευταία υπογραφή, αλλά νομίζω ότι τις επόμενες μέρες θα βγει ανακοίνωση".


"Διαπραγματευόμασταν και με την Ducati Gresini, αλλά δεν μου έδιναν εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, ενώ η Honda θα μου δώσει αυτή την ευκαιρία. Η μοτοσυκλέτα δεν είναι στα καλύτερά της τώρα όσον αφορά τα αποτελέσματα, αλλά θα δούμε πώς θα πάει".


Μπορεί η Honda να μην είναι στην καλύτερή της φάση αυτή την στιγμή, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν προβληματίζει τον Rins. 


"Μου αρέσει η πρόκληση. Πιστεύω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά στην Suzuki και νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο με τον Lucio (Cecchinello)".

Επόμενο άρθρο »

Alex Marquez: Πρέπει να διαχωρίσω τον εαυτό μου από τον Marc

« Προηγούμενο άρθρο

150 νίκες για τους απόφοιτους του Red Bull Rookies Cup

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα