• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: To Assen ξεπλήρωσε τον Aleix
Για το λάθος του στην Βαρκελώνη
Νέα 01/07/2022 - 19:25

Ο Max Biaggi πέρασε τα 51α γενέθλιά του, όπως πολλές φορές στη ζωή του, στην Ολλανδία, στο Assen. Με αυτή την ευκαιρία, όμως, μπόρεσε να βιώσει ιδιαίτερη χαρά.

Μάλιστα, από την προηγούμενη μέρα, ο Ayumu Sasaki έδωσε στην ομάδα την pole position, μετά σημείωσε την πρώτη του νίκη και, μετά από αυτό, υπήρξε ο υπέροχος αγώνας του Aleix Espargarò στην μεγάλη κατηγορία, μια τέταρτη θέση με την Aprilia μετά από σύγκρουση με τον Fabio Quartararo, που ολοκληρώθηκε από το πρώτο βάθρο του Viñales με την Aprilia.  

"Σε αυτήν την περίπτωση, η τύχη του ανταπέδωσε λίγα από όσα έχασε στη Βαρκελώνη, όταν σταμάτησε έναν γύρο νωρίτερα", σχολίασε ο Biaggi, ο οποίος είναι πρεσβευτής του κατασκευαστή από την Noale, αφού κέρδισε πέντε από τους έξι τίτλους του μαζί τους.

"Με το ατύχημα του Fabio, όλα είναι πιο κοντά, υπάρχουν λιγότεροι βαθμοί που τους χωρίζουν, είναι πιο κοντά. Ωστόσο, είμαστε μόνο στα μισά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Ήταν τυχερός που η μοτοσυκλέτα δεν χάλασε (κατά την πτώση), αλλά είχε πολύ καλό ρυθμό, χωρίς το ατύχημα πιθανότατα θα πάλευε για τη νίκη".

Μέχρι τώρα ο Aleix δεν έχει εκφράσει ποτέ πραγματικά τις δυνατότητές του: είναι στα MotoGP από το 2009, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε κερδίσει ποτέ τίποτα. Η πρώτη του επιτυχία ήρθε φέτος στην Αργεντινή και μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει τέσσερις συνεχόμενες τρίτες θέσεις σε Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία... και το  τρομερό είναι ότι μέχρι πέρυσι είχε μόλις μια δεύτερη θέση (το 2014) και μια τρίτη θέση (το 2021).

"Το ηθικό του Aleix και της Aprilia δεν ήταν ποτέ τόσο υψηλό. Και πριν από φέτος δεν είχαν βρεθεί ποτέ σε θέση να παλέψουν για τον τίτλο. Ο Aleix βιώνει την πιο σημαντική στιγμή της ζωής του στα MotoGP. Έχει ένα όνειρο στο κεφάλι του. Αυτό γίνεται όλο και πιο δυνατό. Σε αυτό το σημείο όλοι πρέπει να δουλέψουν για να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη".

Κάτι που ήδη κάνει ο Ισπανός από την πλευρά του, αφού είναι ο μόνος αναβάτης MotoGP που έχει τερματίσει σε όλους τους αγώνες φέτος. 

Επόμενο άρθρο »

Simon Crafar: Τα πάντα μπορούν να συμβούν από εδώ και πέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Alex Marquez: Πρέπει να διαχωρίσω τον εαυτό μου από τον Marc

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα