• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Simon Crafar: Τα πάντα μπορούν να συμβούν από εδώ και πέρα
Νέα 02/07/2022 - 12:14

Μερικές μέρες μετά τον αγώνα του Assen και ως εκ τούτου το τέλος των πρώτων 11 αγώνων της σεζόν, ο Simon Crafar (αγωνιζόμενος στα 500cc την δεκαετία του '90 και δημοσιογράφος του MotoGP) βρέθηκε με τους Fran Wyld και Elliott York στο Last on the Brakes Podcast για να περάσει από όλα τα σημαντικά σημεία συζήτησης της σεζόν του 2022 μέχρι στιγμής.


 

Οι παρουσιαστές αναφέρθηκαν εκτενώς σε κάθε εργοστάσιο, αναφέροντας με λεπτομέρεια τι έκανε ο κάθε κατασκευαστής σωστά και τι λάθος πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο Crafar – όπως πάντα – μίλησε έξοχα και εξήγησε τι είδε σχετικά με το μεγαλύτερο σημείο συζήτησης του Assen: την πτώση του Fabio Quartararo. Και, για αυτόν ακριβώς τον λόγο, δεν μπορούμε ποτέ να πούμε ότι ένα Πρωτάθλημα έχει "κλειδώσει" μέχρι να τελειώσει. Ειδικά σε τόσο πρώιμο στάδιο της σεζόν.


 

"Δεν μπορείς να υπολογίζεις ότι κάποιος θα κερδίσει το Πρωτάθλημα στη μισή διάρκειά του, όπως στη Γερμανία όταν ο Pecco είχε πέσει, και ο Quartararo είχε τέτοιο προβάδισμα επειδή όλα μπορούν να συμβούν – όπως αυτό που συνέβη με τον Rins στη Βαρκελώνη", είπε ο Crafar. "Έτσι, υπάρχουν πολλοί βαθμοί να κερδηθούν ακόμα και νομίζω ότι όλα μπορούν να συμβούν από εδώ και πέρα. Αλλά πρέπει να πω ότι ο Aleix κάνει μια τόσο καταπληκτική δουλειά και δεν θα εκπλαγώ αν ο Pecco κάνει αυτό που έκανε πέρυσι, μια απίστευτη έφοδο στο δεύτερο μισό της σεζόν. Οπότε πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά ακόμα να δούμε".


 

"Για να συνεχίσουμε με το λάθος του Fabio, ο Aleix το έθεσε πολύ καλά και ήταν ενδιαφέρον. Είδα ανυπομονησία. O Bagnaia έφευγε μπροστά, αλλά πήγαιναν προς το μέρος του και τον πλησίαζαν, νομίζω ότι και ο Fabio και ο Aleix είχαν περισσότερο ρυθμό (από τον Bagnaia), αλλά ούτως ή άλλως θα βλέπαμε μια καλή μάχη οπότε λυπάμαι που δεν συνέβη”.


 

“Νομίζω ότι είδα ανυπομονησία από τον Fabio, αλλά ο Aleix το έθεσε αλλιώς. Ο Aleix ήταν σε φόρμα εκεί και έκανε αυτή τη στροφή 5 πιο γρήγορα από τους άλλους, και πιστεύει ότι ο Fabio εκτίμησε λάθος λόγω της ταχύτητας του Aleix εκεί. Ο Fabio σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να περάσει μπροστά εκεί που ο Aleix ήταν πολύ γρήγορος, πιο γρήγορος από οποιονδήποτε άλλο αναβάτη που ο Fabio θα είχε περάσει εκεί. Και πρέπει να συμφωνήσω ότι ο Aleix ήταν τόσο γρήγορος γιατί ήταν… με εκπλήσσει όλη τη σεζόν, αλλά αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας που ήταν πιο γρήγορος από όλους”.


 

”Είπε ότι η μοτοσυκλέτα του ήταν φανταστική, το είπε τρεις φορές, ειδικά στην τελευταία γρήγορη αριστερή στροφή, είχε μεγαλύτερη ταχύτητα από όλους και είπε ότι γι' αυτό μπορούσε να πλησιάσει τόσο κοντά για την προσπέραση στο σικέιν, γιατί μετέφερε τόση ταχύτητα μέσα από εκείνη την τελευταία γρήγορη αριστερή. Αλλά η μοτοσυκλέτα δεν μπορεί να πάρει όλα τα εύσημα, ο Aleix κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά και με εκπλήσσει όλο το χρόνο, αλλά αυτό ήταν φοβερό γιατί όπως είπα, ήταν πιο γρήγορος από όλους”.

Επόμενο άρθρο »

Μπαίνοντας στο καλοκαιρινό διάλειμμα

« Προηγούμενο άρθρο

Biaggi: To Assen ξεπλήρωσε τον Aleix

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα