• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK Donington Park: Αγώνας Superpole
Κυριαρχία του Razgatlioglu
Νέα 17/07/2022 - 15:55

Η αγωνιστική δράση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbikes MOTUL FIM συνεχίστηκε την Κυριακή με τον αγώνα Tissot Superpole Race και ήταν ο Toprak Razgatlioglu που κέρδισε στο Donington Park. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021 κατέρριψε το ρεκόρ γύρου αγώνα κατά τη διάρκεια της μάχης των 10 γύρων, καθώς χρησιμοποίησε το νέο ελαστικό SCQ της Pirelli.

Ο Razgatlioglu, όπως και στον πρώτο αγώνα, μπόρεσε να στρίψει πρώτος και συνέχισε να οδηγεί σε κάθε γύρο του αγώνα, τερματίζοντας μπροστά από τον Jonathan Rea στην δεύτερη θέση. Η μάχη για την τρίτη θύμιζε επίσης τον πρώτο αγώνα καθώς ο Scott Redding και ο Alex Lowes πάλευαν μεταξύ τους. Ο Redding αυτή τη φορά κατάφερε να βγει στην κορυφή για να πάρει το πρώτο του βάθρο με την BMW. 

Ο Lowes έκανε κινήσεις στον Redding μέσω της στροφής 9-10, πάλεψε μαζί του στη στροφή 11 και στη στροφή 12 πριν ο Redding απαντήσει στη πρώτη στροφή. Μετά από αυτό, έπρεπε να αντιμετωπίσει με τον Alvaro Bautista, στην μάχη για την τέταρτη θέση θέση, με τον επικεφαλής του Πρωταθλήματος να τον περνάει στην ένατη στροφή στον τελευταίο γύρο. Ο Lowes θα ξεκινήσει τον δεύτερο αγώνα από την πέμπτη θέση. Ο Bautista ήταν ο αναβάτης που τερμάτισε στην υψηλότερη θέση με το ελαστικό SCX με τους τρεις μπροστινούς να χρησιμοποιούν το SCQ, ενώ ο ομόσταυλός του, Michael Ruben Rinaldi, ήταν έκτος επίσης με ελαστικό SCX.

Η τρίτη σχάρα της εκκίνησης για τον δεύτερο αγώνα θα έχει τον Iker Lecuona, τον AndreaLocatelli και τον Loris Baz στην έβδομη, όγδοη και ένατη θέση αντίστοιχα. Στη μάχη για την τρίτη σειρά συμμετείχαν επίσης οι Garrett Gerloff και Axel Bassani, με το ζευγάρι να τερματίζει 10ος και 12ος αντίστοιχα. Ο Phillip Oettl (Team Goeleven) τερμάτισε 11ος, μόλις 0,067 δευτερόλεπτα πίσω από τον Gerloff.

Επόμενο άρθρο »

Meregalli: Η Yamaha έχει αρχίσει να είναι πιο ανοιχτόμυαλη

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Έμαθα τα περισσότερα από τον Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα