• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η δύσκολη επιλογή του Cecchinello
Nakagami ή Ogura;
Νέα 05/08/2022 - 20:33

Όπως συμβαίνει συχνά στον αθλητισμό, η απόφαση μεταξύ νεότητας ή εμπειρίας μπορεί να είναι μια δύσκολη επιλογή. Η πληθωρικότητα του πρώτου μπορεί να φαίνεται συναρπαστική επιλογή, αλλά συνοδεύεται από άφθονο ρίσκο, ενώ δεν υπάρχει υποκατάστατο του δεύτερου, καθώς οι ομάδες στοχεύουν να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν.


Φαίνεται να είναι μια σκληρή επιλογή μεταξύ αυτών των δύο για τον Team Manager της LCR Honda, Lucio Cecchinello, καθώς πρέπει να αποφασίσει ποιος θα καλύψει την δεύτερη θέση στη δορυφορική ομάδα της Honda μαζί με τον επερχόμενο Alex Rins για το 2023. O Takaaki Nakagami είναι ο τωρινός αναβάτης, ενώ ο Ai Ogura της Moto2 είναι ο διεκδικητής.

Είναι μια κρίσιμη περίοδος που έρχεται στην αγορά των αναβατών, με μια σειρά από θέσεις να πρόκειται να επιβεβαιωθούν τις επόμενες εβδομάδες, με τις επιδόσεις στο Silverstone και το Red Bull Ring να λαμβάνονται υπόψη. Δεν είναι διαφορετικό για τον Nakagami, σύμφωνα με τον Cecchinello.


"Λοιπόν, μαζί με τη Honda, δεν έχουμε πάρει καμία τελική απόφαση για το μέλλον. Σίγουρα, αυτοί οι επόμενοι δύο, τρεις αγώνες θα είναι πολύ, πολύ σημαντικοί για το μέλλον του Taka".

Ο Cecchinello θα ανταλλάξει επίσης τον έναν Alex με τον άλλον, καθώς ο Rins αντικαθιστά τον Marquez, ο οποίος θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Gresini το 2023. Το αφεντικό της LCR είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τον Rins, νιώθοντας ότι δεν θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να προσαρμοστεί στον συνεχώς μεταβαλλόμενο V4 κινητήρα της Honda, έχοντας οδηγήσει τον εν σειρά κινητήρα της Suzuki σε όλη την καριέρα του στην κορυφαία κατηγορία.


"Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι σίγουρα η μοτοσυκλέτα μας, σε σύγκριση με το παρελθόν, πηγαίνει προς μια κατεύθυνση λιγότερο σε στυλ V και πιο πολύ στο στυλ των εν σειρά. Αν πάρουμε, για παράδειγμα, τον Maverick Viñales, που προήλθε από την Suzuki και την Yamaha, όταν άλλαξε σε κινητήρα V, χρειάστηκε λίγο χρόνο, αλλά σίγουρα απέδειξε ότι μπορεί να είναι το ίδιο γρήγορος, οπότε ελπίζουμε ότι ο Alex Rins μπορεί να κάνει το ίδιο".

Επόμενο άρθρο »

Φτεράκια στην Ducati, εξάτμιση στην ΚΤΜ

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: Moto2 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα