• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Moto2 ΕΔ2
O Augusto Fernandez είναι ο ταχύτερος της Παρασκευής
Νέα 05/08/2022 - 19:22

Ο Augusto Fernandez ήταν ο ταχύτερος της Moto2 για την Παρασκευή στο Monster Energy British Grand Prix. Ο αναβάτης της Red Bull KTM Ajo σημείωσε 2:04.573 ακριβώς μέσα στα τελευταία πέντε λεπτά της δεύτερης περιόδου δοκιμών στο Silverstone Circuit, και αυτός αποδείχθηκε ο πιο γρήγορος γύρος της ημέρας για τη μέση κατηγορία. Ο Jake Dixon πήρε τελικά την δεύτερη θέση μετά από μια πτώση στα τελευταία στάδια (ενώ βρισκόταν σε γρήγορο γύρο), με τον Alonso Lopez να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα.

Ο Dixon ήταν ο ταχύτερος των ΕΔ1, με 2:05.409 και χρειάστηκε λιγότερο από 10 λεπτά στις ΕΔ2 για να φτάσει στο 2:05.097. Το βελτίωσε αμέσως σε 2:05.010 πριν, στο 35ο λεπτό, ο Βρετανός πάει ακόμα πιο γρήγορα και κάνει χρόνο 2:04.760. Ωστόσο, ο Fernandez ανέβασε τον πήχη λίγες στιγμές αργότερα, όταν πέρασε μπροστά με 2:04.573.

Ο Dixon ήταν στην κορυφή για τα περισσότερα από τα 75 λεπτά των συνολικών δοκιμών (ΕΔ1 και ΕΔ2) μέχρι εκείνο το σημείο και φαινόταν ότι θα μπορούσε να απαντήσει αμέσως στον Fernandez, κάνοντας αμέσως έναν ταχύτερο μισό γύρο. Ωστόσο, ο 26χρονος στη συνέχεια έχασε το μπροστινό στην 13η στροφή (στροφή Village), δίνοντας ένα ελαφρώς πρόωρο τέλος στο απόγευμα του. Επίσης κλείδωσε ουσιαστικά τον Fernandez στην πρώτη θέση.

Ο Tony Arbolino πήρε την τέταρτη θέση και ο Albert Arenas ήταν πέμπτος, ενώ οι τρεις βασικοί αναβάτες στην κούρσα του τίτλου βρίσκονται στους 14 κορυφαίους και επομένως πηγαίνουν κατευθείαν στις ΚΑΤ2, τουλάχιστον προς το παρόν. Ο Celestino Vietti τερμάτισε ένατος την ημέρα με 2:05.546 και ο Ai Ogura. ο οποίος είναι μόνο ένα βαθμό πίσω, ήταν έβδομος με 2:05.471.


o Filip Salac κατάφερε να ανέβει αθόρυβα μέχρι την έκτη θέση, με τον Cameron Beaubier να είναι όγδοος. Την δεκάδα συμπλήρωσε ο Marcel Schrotter. 

Ο Aron Canet, ο οποίος είναι τέταρτος στη βαθμολογία, σίγουρα θα προσπαθήσει να βελτιώσει τον χρόνο του στις ΕΔ3. Αυτήν τη στιγμή είναι μόλις 12ος με 2:05.639 μετά από πτώση κατά τη διάρκεια των ΕΔ2, που σημαίνει ότι η θέση του στις ΚΑΤ2 είναι επισφαλής. Ο Keminth Kubo είχε επίσης μια πτώση στις ΕΔ2 και βρέθηκε στην 26η θέση, ενώ ο Sam Lowes κρίθηκε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει το Grand Prix, έχοντας εξαρθρώσει τον αριστερό του ώμο στις ΕΔ1.

Επόμενο άρθρο »

Η δύσκολη επιλογή του Cecchinello

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα