• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Moto2 KAT
O Augusto Fernandez παίρνει την pole position
Νέα 06/08/2022 - 18:48

Για πρώτη φορά από το Grand Prix της Καταλονίας του 2019, ο Augusto Fernandez θα ξεκινήσει από την pole position χάρη στο 2:04.103 που πέτυχε στις κατατακτήριες στο Monster Energy British Grand Prix. Η δεύτερη θέση των ΚΑΤ2 πήγε στον Joe Roberts, καθώς ο Αμερικανός ήταν μόλις 0,034 δευτερόλεπτα πίσω από τον Fernandez, με τον Ai Ogura να ολοκληρώνει την πρώτη σειρά της εκκίνησης. 

Ο Roberts ήταν αυτός που έθεσε τον ρυθμό κατά τους πρώτους γρήγορους γύρους, αφού σημείωσε 2:04.752, με τον Bo Bendsneyder να ανεβαίνει στην δεύτερη θέση, όντας μόλις 0.020 δευτερόλεπτα πίσω.

Η πρώτη προσπάθεια του Jake Dixon έβαλε τον Βρετανό αναβάτη στην τέταρτη θέση, ενώ αμέσως μετά ο Albert Arenas ανέβηκε στην κορυφή. Ο Celestino Vietti έκανε έναν πολύ καλό γύρο που τον έστειλε στην δεύτερη θέση, πριν δούμε τους Vietti και Dixon να πέφτουν σε δύο ξεχωριστά περιστατικά. Ο Vietti δεν μπόρεσε να επιστρέψει στη μοτοσυκλέτα, αλλά ευτυχώς για τον Dixon, μπόρεσε να ξεκινήσει ξανά.


Ο Fernandez επέστρεψε στην κορυφή αμέσως μετά την πτώση του Vietti, χειροτερεύοντας την κατάσταση του Ιταλού, ενώ ο Roberts άρπαξε την δεύτερη θέση από τον Arenas και άρχισε να κυνηγά τον χρόνο του Fernandez. Ο Dixon βελτιώθηκε και πάλι στον τελευταίο του γύρο, αλλά μπόρεσε να φτάσει μόνο μέχρι την έκτη θέση, με τον Roberts τελικά να κάνει ένα μικρό λάθος στον τελευταίο τομέα που δεν του επέτρεψε να πιάσει τον Fernandez. 


O Ogura κατάφερε να ανέβει μέχρι την τρίτη θέση στα τελευταία στάδια, ενώ η δεύτερη σειρά θα αποτελείται τελικά από τους Arenas, Vietti και Dixon. 
Πίσω τους, στην τρίτη σειρά της εκκίνησης, θα στηθούν οι Bendsneyder, Lopez και Schrotter. 

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο που θα μπορούσα να κάνω

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: MotoGP ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα