• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Aleix Espargaro θα αποφασίσει αύριο αν θα αγωνιστεί ή όχι
Νέα 06/08/2022 - 21:17

Ο Aleix Espargarò έπεσε στη χειρότερη δυνατή στιγμή, κατά τη διάρκεια των ΕΔ4, περίπου μία ώρα πριν ξεκινήσουν οι ΕΔ2. Το highside στη στροφή 12 ήταν βίαιο και ο Ισπανός αναβάτης πέρασε από το ιατρικό κέντρο πριν επιστρέψει στο γκαράζ και στη μοτοσυκλέτα, για να κάνει στην συνέχεια τον 6ο καλύτερο χρόνο στις ΕΔ2.

Όλες οι ακτινογραφίες απέκλεισαν το ενδεχόμενο κατάγματος, αλλά ο Aleix έχει αιμάτωμα στο δεξί του πόδι και ο πόνος αυξάνεται. Αφού υποβλήθηκε σε κρυοθεραπεία στην Κινητή Κλινική, οι γιατροί αποφάσισαν ότι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να ξεκουραστεί, οπότε όλες οι δεσμεύσεις του με τα μέσα ενημέρωσης έχουν ακυρωθεί.

Το πώς θα περάσει τη νύχτα θα είναι σημαντικό για να αποφασίσει εάν θα συμμετάσχει ή όχι στον αγώνα. Θα μάθουμε την κατάστασή του αύριο το πρωί. Οι γιατροί στην πίστα τον έκριναν ικανό και δεν αναμένονται επιπλέον εξετάσεις, οπότε η απόφαση θα ληφθεί αποκλειστικά από τον Aleix.

Προς το παρόν, κανείς δεν θέλει να πάρει θέση, πράγμα που σημαίνει ότι η συμμετοχή του αναβάτη της Aprilia στο Grand Prix του Silverstone είναι ακόμα υπό αμφισβήτηση.

Το σχέδιο είναι να περιμένουνε να δούνε πώς είναι η κατάσταση του Aleix αύριο το πρωί, να δούνε τι θα συμβεί στο ζέσταμα και μετά να αποφασίσουν αν θα τρέξει ή όχι.

Επόμενο άρθρο »

Viñales: Είμαι πολύ χαρούμενος

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο που θα μπορούσα να κάνω

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα