• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Martin: Ελπίζω να "φορέσω" τα κόκκινα σύντομα
Θέλω να παραμείνω στην Ducati
Νέα 16/08/2022 - 17:55

 

Η "κόντρα" Jorge Martin vs Enea Bastianini για τη δεύτερη θέση της Ducati Lenovo Team το 2023 μαζί με τον Francesco Bagnaia είναι μια ιστορία που εκτυλίσσεται εδώ και λίγο καιρό. Ο Martin παραδέχεται στην AS.com ότι η κατάσταση, στα μάτια του, ήταν πιο ξεκάθαρη πριν από μερικούς μήνες, αλλά τώρα δεν έχει ιδέα ποιος θα παραταχθεί στην δεύτερη εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της Ducati το επόμενο έτος.

"Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα, ειλικρινά. Αν μπορούσα θα σας έλεγα πού θα είμαι του χρόνου, αλλά δεν ξέρω", είπε ο Martin. "Αν με ρωτoύσατε έξι αγώνες πριν, η αλήθεια είναι ότι ήταν πιο ξεκάθαρο για μένα από τώρα, αλλά μετά από όλα όσα έγιναν όλα έχουν γίνει λίγο θολά".


"Τώρα θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε για να είμαστε εκεί που θέλουμε, που είναι στην εργοστασιακή Ducati. Έχω ακόμα δύο αγώνες για να μείνω μπροστά από τον αντίπαλό μου σε αυτή την περίπτωση και ελπίζω να το καταφέρω".

Ο πρώτος από αυτούς τους αγώνες που έρχονται είναι το Grand Prix της Αυστρίας στο Red Bull Ring – μια πίστα που ο Martin πήρε την πρώτη του νίκη στην μεγάλη κατηγορία πέρυσι. Μια αντίστοιχη απόδοση, ή κάτι κοντά σε αυτό, θα μπορούσε και πιθανότατα θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η Ducati.

"Δεν υπάρχουν πλέον θέσεις πουθενά. Η επιλογή μου αυτή τη στιγμή νομίζω ότι είναι να μείνω στη Ducati, είναι ένα έργο στο οποίο έχω πίστη μακροπρόθεσμα και ελπίζω να μπορέσω να φορέσω τα κόκκινα σύντομα, αν όχι την επόμενη χρονιά, και να μπορέσω να παλέψω για ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα", συνέχισε ο Martin.

Επόμενο άρθρο »

Τί περιμένουμε να δούμε στο Red Bull Ring;

« Προηγούμενο άρθρο

Nakagami: Δεν ξέρω που θα βρίσκομαι του χρόνου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα