• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
KTM: "Κάναμε τα πάντα για να ευχαριστήσουμε τον Fernandez
Αλλά το περιβάλλον γύρω του είναι σκέτη καταστροφή
Νέα 18/08/2022 - 17:50

Αφού έδειξε ένα εκπληκτικό πρόσωπο κατά τη διάρκεια της rookie σεζόν του στην Moto2 πέρυσι, η σεζόν του Fernandez στα MotoGP είναι μέχρι τώρα κάθε άλλο παρά εκπληκτική. 

Παρολίγον Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2, ο Fernandez βρισκόταν στη μέση μιας διελκυστίνδας μεταξύ της KTM και της Yamaha για την μετάβασή του στην μεγάλη κατηγορία, έναν αγώνα που τελικά κέρδισε η KTM επειδή κατείχε τα δικαιώματα του συμβολαίου του Ισπανού.

Αλλά με τον Fernandez να θέλει να φύγει για τη Yamaha ή να παραμείνει στην Moto2 αντί να κάνει το βήμα προς τα MotoGP με την KTM, ήταν ξεκάθαρο ότι ο γάμος τους φαινόταν προορισμένος να λήξει.

 

Ένα κάπως αργό ξεκίνημα της σεζόν που δεν έχει βελτιωθεί, μαζί με τις συνεχιζόμενες φήμες για μετάβαση στην Aprilia έβαλαν έκτοτε λάδι στη φωτιά σε μια απογοητευτική σεζόν, σε μια συνεργασία που φαίνεται ότι θα τελειώσει μετά το 2022.

Ως μέρος της προσπάθειάς της να κρατήσει τον Fernandez, η KTM έφερε τον μικρότερο αδερφό του Adrian στην "οικογένεια", δίνοντάς του μια θέση στην ομάδα της Tech3 για το 2022.


Ωστόσο αυτό δεν βοήθησε στο να βελτιώσει τη διαλυμένη σχέση μεταξύ της KTM και του Fernandez, με τον Αυστριακό κατασκευαστή να επισημαίνει ότι το «περιβάλλον» γύρω από τον Fernandez είναι «καταστροφή».

Μιλώντας στο SPEEDWEEK.COM, ο Διευθύνων Σύμβουλος της KTM, Stefan Pierer, δήλωσε: "Από άποψη ανθρώπων, το περιβάλλον του Fernández είναι μια καταστροφή. Προσπαθήσαμε πραγματικά. Είναι απογοητευτικό. Κάναμε τα πάντα γι 'αυτόν, προσλάβαμε ακόμη και τον αδερφό του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Moto3. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να του δώσουμε ένα καλό ολοκληρωμένο πακέτο. Απογοητευτικό ναι".

"Περιμέναμε περισσότερα από τον Raul. Αλλά τέτοιες απογοητεύσεις είναι επίσης μέρος του μηχανοκίνητου αθλητισμού".

 

Ο Raul Fernandez φαίνεται πλέον σίγουρο ότι θα ενταχθεί στην δορυφορική ομάδα της Aprilia για την επόμενη σεζόν, ενώ ήδη αυτό το Σαββατοκύριακο περιμένουμε την ανακοίνωση της επιστροφής του Pol Espargaro στην ΚΤΜ, μετά από 2 χρόνια στην Honda. 

Επόμενο άρθρο »

Red Bull Ring: Συνέντευξη τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Marc Marquez: Ο Quartararo είναι ο καλύτερος αναβάτης αυτή την στιγμή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα