• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Red Bull Ring: Moto3 ΕΔ1
Ταχύτερος ο Andrea Migno στο βρεγμένο
Νέα 19/08/2022 - 11:31

Ο Andrea Migno ήταν ο ταχύτερος των ΕΔ1 της Μoto3 στο CryptoDATA Motorrad Grand Prix von Österreich. Η πρωινή βροχή άφησε το Red Bull Ring - Spielberg βρεγμένο για την έναρξη της 40λεπτης περιόδου δοκιμών και η πίστα παρέμεινε υγρή κατά τόπους καθ' όλη τη διάρκεια, πιάνοντας αρκετούς αναβάτες εξ απίνης. Ο Migno, ωστόσο, ήταν σε ένα σημείο πάνω από επτά δέκατα του δευτερολέπτου ταχύτερος των υπολοίπων, με το 1:50.378 που θα τελικά τον άφησε στην πρώτη θέση, αν και ο Daniel Holgado έκλεισε την διαφορά στα 0,269 δευτερόλεπτα στο τέλος των ΕΔ1.

Ο David Muñoz ήταν ο αναβάτης που έθεσε τον ρυθμό στα πρώτα στάδια, με το 1:52.822, αλλά είχε και την πρώτη πτώση των ΕΔ, στην 10η στροφή. Ο Tatsuki Suzuki ανέβηκε για λίγο στην πρώτη θέση με 1:52.756 προτού ο Izan Guevara κάνει μια σειρά από νέους ταχύτερους γύρους. Ο Guevara κατάφερνε να είναι πάντα λίγο ταχύτερος από τον ομόσταυλό του, Sergio Garcia, μέχρι που ο Garcia προηγήθηκε με 1: 51.248 και μετά με 1:51.116 περίπου στο μισάωρο.


Ενώ τόσο ο Guevara όσο και μερικοί άλλοι αναβάτες είχαν εξόδους στο νέο σικέιν (στροφή 2a/2b), ήταν ο Garcia που έπεσε στην τρίτη στροφή. Μπόρεσε να ανέβει ξανά στην μοτοσυκλέτα, αλλά η πτώση του άνοιξε την πόρτα αρχικά για τον Deniz Öncü και μετά για τον Migno για να τον προσπεράσουν.

Στο τέλος, ήταν ο Migno στην κορυφή, μπροστά από τους Holgado (1:50.647) και Suzuki (1:51.084). Το 1:51.102 του Öncü τον άφησε στην τέταρτη θέση και ο Τούρκος αναβάτης κατάφερε επίσης να σώσει ένα highside στιγμή στην τρίτη στροφή, ενώ ο Garcia πήρε τελικά την πέμπτη θέση, μπροστά από τον Ivan Ortola. 


Ο Dennis Foggia πήρε την έβδομη θέση με 1:51.293, ενώ πίσω του ήταν ο David Muñoz. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Diogo Moreira και Izan Guevara.

Επόμενο άρθρο »

Red Bull Ring: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

O Brad Binder θέτει νέο χρόνο - σημείο αναφοράς στην πίστα του Kyalami

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα