• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Red Bull Ring: MotoGP ΕΔ1
Στην κορυφή ο Jack Miller
Νέα 19/08/2022 - 12:56

O Jack Miller με το 1:30.756 ανέβηκε στην κορυφή των ΕΔ1 στο CryptoDATA Motorrad Grand Prix von Österreich, καθώς οι αναβάτες της κορυφαίας κατηγορίας έβαλαν σλικ ελαστικά προς το τέλος των ΕΔ1, με την πίστα να στεγνώνει σιγά σιγά. Ο Johann Zarco και ο Joan Mir ολοκλήρωσαν την πρώτη τριάδα, και με τους δύο αναβάτες να απέχουν περισσότερο από μισό δευτερόλεπτο από τον Miller.

Ο Marco Bezzecchi – τρεις φορές νικητής στο Red Bull Ring – ήταν ο πρώτος αναβάτης που βγήκε με slick ελαστικά με 15 λεπτά να απομένουν. Στα δέκα τελευταία λεπτά, όλοι πλέον φορούσαν σλικ ελαστικά και οι χρόνοι έπεφταν σε κάθε γύρο, με αυτή την περίοδο δοκιμών να είναι δυνητικά κρίσιμη για την πρόκριση στις ΚΑΤ2, αν η βροχή απιστρέψει στην αυστριακή πίστα. 

Ο Jorge Martin ήταν ο τέταρτος ταχύτερος και ο τελευταίος αναβάτης που βρισκόταν μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο με τον Miller. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021, Fabio Quartararo, έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Alex Rins. 


O περσινός νικητής, Brad Binder, έβαλε την πρώτη ΚΤΜ στην 7η θέση, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Takaaki Nakagami, Enea Bastianini και Andrea Dovizioso. 

Επόμενο άρθρο »

Red Bull Ring: Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull Ring: Moto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα