• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SYM ROADTRIP 2022 "TOUR TO THE FRENCH ALPES"
Νέα Αγοράς 21/09/2022 - 10:54

Το ταξίδι ξεκίνησε!

Η Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, ήταν η "D-Day" για το SYM ROADTRIP 2022, με πρώτο σημείο συνάντησης την έδρα της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Εκεί συγκεντρώθηκαν 16 σκούτερ SYM με αναβάτες τους συνεργάτες της εταιρείας οι οποίοι ταξίδεψαν από Αθήνα, Κρήτη, Ρόδο, Χίο, Σύρο, Βόλο, Λάρισα και Τρίκαλα.

Αυτοί αποτελούν το πρώτο γκρουπ αναβατών και σήμερα το βράδυ θα συναντηθούν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας με το δεύτερο γκρουπ, που αποτελείται από αναβάτες που έρχονται από Πάτρα, Αμαλιάδα, Πύργο, Άργος, Θεσσαλονίκη, Σκύδρα, Βέροια, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη!

Η επιβίβαση στο πλοίο που θα τους μεταφέρει στην Ancona θα σηματοδοτήσει και το τέλος της πρώτης μέρας για το μεγάλο ταξίδι προς τις γαλλικές Άλπεις.

Να θυμίσουμε ότι το φετινό SYM ROADTRIP θα διαρκέσει 12 ημέρες (από τις 20 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου) περνώντας μέσα από μια μαγευτική διαδρομή με κοσμοπολίτικους και ιδιαίτερους πολιτιστικούς προορισμούς της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Μονακό. Mέσα σε αυτή τη διαδρομή συμπεριλαμβάνεται και το ψηλότερο ασφαλτοστρωμένο πέρασμα των Άλπεων αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης στα 2.802 μέτρα υψόμετρο, τo περίφημο Col de la Bonette.

Καθ' όλη την διάρκεια του ταξιδιού θα υπάρχουν καθημερινές ανταποκρίσεις συνοδευόμενες από φωτογραφίες, αλλά και με την διαδρομή της κάθε μέρας πάνω στο χάρτη, τόσο στις σελίδες των social media της SYM, όσο και στην ειδικά αφιερωμένη ιστοσελίδα του SYM ROADTRIP 2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://roadtrip2022.sym.gr/

Επόμενο άρθρο »

100.000 Scrambler Ducati και 60χρόνια απ την πρώτη Scrambler

« Προηγούμενο άρθρο

Ήρθε η νέα Brixton Cromwell 1200

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα