• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τελικά εξάτμισης Akrapovič για την BMW R 18
Νέα Αγοράς 25/09/2022 - 00:23

Η BMW Motorrad έχει διαθέσιμη για κάθε μοντέλο και μια σειρά ειδικών αξεσουάρ, ανάμεσά τους και μια μεγάλη γκάμα για την εντυπωσιακή R18 που, ως cruiser, ανήκει σε μια κατηγορία όπου το customizing είναι κανόνας.


Το εκτεταμένο πρόγραμμα customising της BMW Motorrad για την BMW R 18 ενισχύεται τώρα σημαντικά με τα τελικά εξάτμισης Akrapovič. Κατά 97 mm πιο κοντές από τις δύο στάνταρ πίσω εξατμίσεις, κατασκευάζονται από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι, φέρουν επικάλυψη σε matt black και μαζί με μία ασημί απόληξη ρυθμιζόμενη κατά 90 μοίρες, χαρίζουν στο πίσω τμήμα της R 18 μία δυναμική σπορ εμφάνιση.

Το στιλιζαρισμένο λογότυπο της μάρκας BMW - η "προπέλα" – στο κέντρο της απόληξης λειτουργεί σαν μία εκλεπτυσμένη, ανώτερης ποιότητας λεπτομέρεια και στοιχείο ταυτότητας. Μία βιδωμένη πλάκα θερμικής προστασίας στην περιοχή της σύνδεσης των τελικών με την πολλαπλή, προστατεύει τα παπούτσια του αναβάτη στη περιοχή αυτή.

Με συνδυασμένο βάρος 8,2 kg, τα δύο πίσω τελικά Akrapovič είναι συνολικά 1 kg ελαφρύτερα από τα στάνταρ, υπογραμμίζοντας το σπορ στοιχείο. Τα νέα πίσω τελικά είναι βέλτιστα ρυθμισμένα για τον "Big Boxer των 1.802 κ.εκ. της R 18 και ευθύνονται για τον εξαιρετικά πλούσιο, δυναμικό ήχο. Δεν απαιτούν ξεχωριστή καταχώρηση στα έγγραφα του οχήματος, καθώς είναι νόμιμα για κυκλοφορία στο δρόμο.

Τα νέα πίσω τελικά Akrapovič και το BMW Motorrad Bobber Kit που προορίζονται για την R 18 ολοκληρώνουν εξαιρετικά το ένα το άλλο. Η μονή σέλα Hommage της BMW Motorrad σε στυλ bobber, το επίπεδο πίσω φτερό και η μαύρηβάση της πινακίδας δημιουργούν ένα ιδιαίτερα κοντό, ζωηρό πίσω τμήμα, που υπογραμμίζεται άριστα από τα νέα πίσω τελικά.

Επόμενο άρθρο »

H Yamaha μέλος του Swappable Batteries Motorcycle Consortium

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Toni Bou Παγκόσμιος Πρωταθλητής X-TRIAL & TRIAL GP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα