• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK Catalunya: Δεύτερος Αγώνας
Χατ τρικ για τον Bautista
Νέα 25/09/2022 - 21:41

Ο Alvaro Bautista πέτυχε την τρίτη του νίκη στο Catalunya Round στο Circuit de Barcelona-Catalunya αφού κέρδισε τον δεύτερο αγώνα από την pole position. Ο Bautista είχε κερδίσει τόσο στον πρώτο αγώνα όσο και στον Αγώνα Tissot Superpole, και ακολούθησε μια νίκη κατά την οποία οδήγησε τον αγώνα από το σβήσιμο των φώτων μέχρι την καρό σημαία για να επεκτείνει περαιτέρω το προβάδισμά του στο Πρωτάθλημα.


Ξεκινώντας από την pole position, ο Bautista οδήγησε για άλλη μια φορά τον αγώνα στην 1η στροφή, προτού αρχίσει να επεκτείνει τη διαφορά, με τον επικεφαλής του Πρωταθλήματος να μπορεί να εκμεταλλευτεί την μάχη πίσω του. Στα μισά του αγώνα, η διαφορά του Bautista είχε φτάσει τα πέντε δευτερόλεπτα και συνέχισε να την αυξάνει σε όλο το δεύτερο μισό του αγώνα για να διεκδικήσει τη νίκη για περισσότερα από οκτώ δευτερόλεπτα.


Πίσω από τον Bautista, η μάχη για την δεύτερη θέση διεξαγόταν μεταξύ τεσσάρων αναβατών. Οι Michael Ruben Rinaldi, Axel Bassani, Toprak Razgatlioglu και Jonathan Rea πάλεψαν όλοι για τις υπόλοιπες θέσεις του βάθρου, ανταλλάσοντας συχνά θέσεις. Στο τέλος, ήταν ο Rinaldi, που κέρδισε τη δεύτερη θέση μετά από μια συναρπαστική μάχη, με την κρίσιμη κίνηση για τον Rinaldi να έρχεται στον 11ο γύρο στην πρώτη στροφή, όταν πέρασε τον Bassani.

Καθώς ο Rinaldi ξέφυγε στη δεύτερη θέση, οι Razgatlioglu, Rea και Bassani συνέχισαν τον αγώνα τους με τον Rea να προχωρά στην τρίτη θέση στον 14ο γύρο καθώς πέρασε τόσο τον Razgatlioglu όσο και τον Bassani στην πρώτη στροφή. Ο Razgatlioglu προηγήθηκε του Bassani στον 13o γύρο μετά από λάθος του Ιταλού αναβάτη στη στροφή 12, η ​​οποία στη συνέχεια επέτρεψε στον Rea να προηγηθεί έναν γύρο αργότερα. Ωστόσο, στον 16ο γύρο, ο Rea έχασε πολύ χρόνο στη στροφή 7 που επέτρεψε τόσο στον Bassani όσο και στον Razgatlioglu να περάσουν, αν και σύντομα πέρασε ξανά τον Bassani, με τον Razgatlioglu να παίρνει την τρίτη θέση.


Ο Rea, ​​αφού πέρασε ξανά τον Bassani μετά το λάθος του, κατάφερε να φτιάξει μια διαφορά και να πάρει την τέταρτη θέση μπροστά από τον Ιταλό που κατέλαβε την πέμπτη θέση. Πίσω από τον Bassani ήρθε μια σειρά από τρεις rookies που είχαν όλοι έναν δυνατό δεύτερο αγώνα. Ο Xavi Vierge κατέλαβε την έκτη θέση, μπροστά από τον Philipp Oettl στην έβδομη θέση. Ήταν μπροστά από τον Iker Lecuona στην όγδοη θέση, με τους Loris Baz και Roberto Tamburini να συμπληρώνουν την δεκάδα. 

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia: Ήμουν πολύ φιλόδοξος

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGPWORLD PADDOCK 16 @ Japan, Motegi 2022

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα