• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc Marquez: Είμαι μπερδεμένος από τις δυνατότητες της Honda σε κάθε γύρο
Θεωρητικά στο Phillip Island θα δυσκολευτούμε
Νέα 13/10/2022 - 20:34

Ο Marc Marquez θα συμμετάσχει στον τέταρτο αγώνα από την επιστροφή του αυτό το Σαββατοκύριακο στο Grand Prix της Αυστραλίας, έχοντας φτάσει στην τέταρτη θέση στην Ιαπωνία και στην πέμπτη στην Ταϊλάνδη τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Η συγκέντρωση βαθμών του Marquez από τότε που επέστρεψε στην Aragon έχει ήδη ξεπεράσει τους βαθμούς που έχει πάρει η Honda στο Πρωτάθλημα κατασκευαστών κατά τη διάρκεια της απουσίας του (6 αγώνες), όταν αποσύρθηκε για μια τέταρτη μεγάλη επέμβαση στο δεξί του χέρι.

Ο Marquez είχε κερδίσει στην τελευταία επίσκεψη των MotoGP στο Phillip Island το 2019 και η αριστερόστροφη φύση της πίστας έχει κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι ο Marquez μπορεί να παλέψει για τη νίκη αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αλλά ο Marquez απορρίπτε κάτι τέτοιο, σημειώνοντας ότι η Honda του 2022 είναι πιθανό να «ζοριστεί» στο Phillip Island δεδομένων των δυσκολιών της μοτοσυκλέτας στις στροφές – αλλά παραδέχεται ότι η φόρμα της RC213V από γύρο σε γύρο είναι μπερδεμένη.

"Αυτή η νέα Honda, η Honda του 2022, είναι μια Honda που με μπερδεύει λίγο γιατί μερικές φορές περιμένω ότι θα δυσκολευτούμε πολύ και μετά για κάποιο λόγο θα πάμε καλύτερα", είπε ο Marquez την Πέμπτη στην Αυστραλία. "Θεωρητικά εδώ θα δυσκολευτούμε λίγο, αλλά από την άλλη είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες. Λοιπόν, θα δούμε".

"Θα ξεκινήσουμε με θετική νοοτροπία και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα καταλάβουμε που βρισκόμαστε. Είναι αλήθεια ότι είναι ένα Σαββατοκύριακο όπου πρέπει να δοκιμάσω κάποια πράγματα για το μέλλον, κάτι που επηρεάζει το Σαββατοκύριακο σου. Αλλά είναι η ώρα να το κάνω".

 

Το περασμένο Σαββατοκύριακο της Ταϊλάνδης ήταν το πρώτο στο οποίο ο Marquez μπόρεσε να πιέσει δυναμικά από τις ΕΔ1, αλλά παραδέχτηκε μετά ότι όταν ήρθε η Κυριακή δυσκολευόταν.

Παρόλα αυτά, λέει ότι η προσέγγισή του στο Σαββατοκύριακο του Phillip Island δεν θα αλλάξει καθώς "είναι ο τρόπος για να βελτιώσει" τη φυσική κατάσταση στον δεξιό του ώμο.

"Αν νιώθω καλά με τη μοτοσυκλέτα, θα προσπαθήσω να προσεγγίσω το Σαββατοκύριακο με την ίδια στρατηγική όπως στην Ταϊλάνδη, γιατί νιώθω ότι είναι ο τρόπος να βελτιωθώ", πρόσθεσε. "Τότε, θα δω αν την Κυριακή θα είμαι καλά. Στην Ταϊλάνδη για παράδειγμα την Κυριακή όταν σηκώθηκα ήμουν κατεστραμμένος, αλλά για καλή μου τύχη ήταν ένας βρεγμένος αγώνας και δεν υπήρχε περιορισμός στη φυσική κατάσταση και μπόρεσα να οδηγώ όπως θέλω".

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: O Stoner μου έμαθε πράγματα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα