• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Eίμαι περήφανος για την σεζόν μου
Ό,τι και να γίνει αύριο
Νέα 05/11/2022 - 22:05

Ο Fabio Quartararo ακολουθεί τoν Bagnaia στην βαθμολογία, με την διαφορά μεταξύ τους να είναι 23 βαθμοί στον τελευταίο γύρο της σεζόν της Κυριακής, οπότε πρέπει να κερδίσει και να ελπίζει ότι ο αντίπαλός του θα τερματίσει 15ος ή πιο πίσω για να διατηρήσει το στέμμα του.

Ο αναβάτης της Yamaha θα ξεκινήσει από την τέταρτη θέση τον αγώνα, χάνοντας την pole position για λίγο λιγότερο από τρία δέκατα καθώς ο Bagnaia ήταν λίγο περισσότερο από ένα δέκατο πιο πίσω στην όγδοη θέση.

Κοιτάζοντας όλη τη σεζόν του και λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τη Yamaha, ο Quartararo είναι ικανοποιημένος με την προσπάθειά του ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Όταν ρωτήθηκε αν ήταν περήφανος για την υπεράσπιση του τίτλου του, ο Γάλλος απάντησε: "Ναι, φυσικά. Έκανα κάποια λάθη, κάναμε κάποια λάθη με την ομάδα. Αλλά λαμβάνοντας υπόψη αυτό που μας συνέβη από την αρχή της σεζόν, νομίζω ότι είμαι αρκετά χαρούμενος και έμαθα πολλά πράγματα φέτος. Λοιπόν, όπως είπα, ό,τι κι αν γίνει αύριο το απόγευμα θα είμαι χαρούμενος".

Κοιτάζοντας προς τον αγώνα, ο Quartararo - που χαρακτήρισε το σημερινό ως "ένα από τα καλύτερα Σάββατα της σεζόν" - λέει ότι δεν σκέφτεται τον τίτλο και είναι απλά επικεντρωμένος στη νίκη.

"Δηλαδή, δεν το σκέφτομαι αυτό", είπε για τον τίτλο. "Σκέφτομαι τη νίκη. Αν κερδίσω τον αγώνα ίσως συμβεί κάτι, αλλά ο κύριος στόχος μου θα είναι να παλέψω για τη νίκη που θα είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω από πλευράς μου".

"Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, ξεκινάμε σε καλή θέση, ο ρυθμός είναι καλός, τα ελαστικά είναι αρκετά καθαρά. Λοιπόν, νιώθω σίγουρος. Από τη Γερμανία και μετά δεν παλεύουμε για καμία νίκη, οπότε θα είναι πολύ σημαντικό για μένα να αγωνιστώ μέχρι τον τελευταίο γύρο".

"Είμαι ήδη πολύ χαρούμενος για το Σαββατοκύριακο μου, αλλά λείπει μια μέρα. Οπότε ανυπομονώ για αύριο. Είναι δύσκολο, δεν έχουμε εύκολη μοτοσυκλέτα. Στην πρώτη στροφή η μοτοσυκλέτα τρέμει στο φρενάρισμα και στην είσοδο".

Ο Quartararo λέει ότι δεν θα έχει καμία πληροφορία που θα του δώσει η ομάδα του κατά τη διάρκεια του αγώνα σχετικά με τον Bagnaia και "δεν ενδιαφέρεται" για τον Ιταλό αυτή τη στιγμή.

"Για να είμαι ειλικρινής, δεν με νοιάζει. Είναι αστείο γιατί στην τηλεόραση φαίνεται ότι αγωνιζόμαστε μόνο εγώ και εκείνος, αλλά στο τέλος πρέπει να επικεντρωθώ στον εαυτό μου. Δεν είναι ότι έχουμε μόνο πέντε βαθμούς διαφορά και παλεύουμε πολύ στενά. Έχουμε τεράστια διαφορά, οπότε αυτό που έχει σημασία για μένα είναι η νίκη. Και τότε αυτό που θα κάνει (ο Bagnaia) δεν είναι δικό μου πρόβλημα".

Επόμενο άρθρο »

Valencia: MotoGP Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Ο αγώνας θα είναι λιγότερο αγχωτικός

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα