• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
FAST & SAFE TRACK DAYS
Ελάτε μαζί μας στην πίστα των Μεγάρων να οδηγήσουμε γρήγορα και με ασφάλεια
Νέα 11/05/2010 - 20:57

Το Σάββατο 15 Μαϊου, όπως ήδη έχουμε ανακοινώσει, διοργανώνουμε στην πίστα των Μεγάρων σε συνεργασία με το Supersport fun club ολοήμερο track day. Στα track days μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι φίλοι της μοτοσυκλέτας ανεξάρτητα με το οδηγικό τους επίπεδο, με ότι μοτοσυκλέτα διαθέτουν και να απολαύσουν την εμπειρία που προσφέρει η οδήγηση στην πίστα.

Σε ασφαλές ελεγχόμενο περιβάλλον με καλή πρόσφυση, ασφαλείς διαφυγές και εξειδικευμένους ανθρώπους σε κάθε στροφή που προσφέρουν το επίπεδο ασφάλειας ενός αγώνα. 

 

Μακριά από τους κινδύνους των δρόμων, με τους κακούς οδηγούς, την μέτρια άσφαλτο, τις λακούβες, την κίνηση, τις απρόβλεπτες συνθήκες και… τα όρια ταχύτητας της τροχαίας. Οι πίστες αποτελούν τους μοναδικούς χώρους που μπορούμε άνετα και με ασφάλεια να ανακαλύψουμε τα όρια μας, αλλά και τα όρια της μοτοσυκλέτας μας, να νιώσουμε τη χαρά και την αίσθηση που προσφέρει η πραγματική οδήγηση μοτοσυκλέτας, αλλά και να βελτιώσουμε την οδήγησή μας μαθαίνοντας νέους τρόπους και τεχνικές που μπορούν να εφαρμοστούν και στην καθημερινή μας οδήγηση.

 

Οι αναβάτες χωρίζονται σε τρείς κατηγορίες, ανάλογα με το επίπεδό τους και την μοτοσυκλέτα τους, ενώ δίπλα τους υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί με μοτοσυκλέτες της διοργάνωσης, που θα τους βοηθήσουν με συμβουλές πάνω στην τεχνική της οδήγησης και θα τους μυήσουν στην οδήγηση της πίστας, οδηγώντας μαζί τους και συζητώντας κατόπιν για την τεχνική όσων αναβατών το επιθυμούν. Παράλληλα έμπειροι τεχνικοί θα είναι στην διάθεση των αναβατών για την ρύθμιση των αναρτήσεων ανάλογα με το βάρος και τον τρόπο οδήγησης κάθε αναβάτη. Μη διστάσετε, ελάτε μαζί μας να το διασκεδάσουμε!

 

Σας βεβαιώνουμε ότι είναι ο μοναδικός τρόπος να απολαύσετε την οδήγηση της μοτοσυκλέτας σας, γι αυτό άλλωστε και σε ολόκληρη την Ευρώπη τα track days έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις και διεξάγονται σχεδόν σε όλες τις πίστες καθημερινά ακόμη και με συνθήκες βροχής! Φορέστε λοιπόν τα δερμάτινά σας και το κράνος σας (και αν δεν έχετε δεν πειράζει θα σας διαθέσουμε εμείς δερμάτινες ολόσωμες φόρμες) και σε σαράντα λεπτά θα είστε εκεί, δεν χρειάζεστε τίποτε άλλο, αφού ο καφές, τα αναψυκτικά, τα σνάκς και το νερό, σας περιμένουν στο κυλικείο της πίστας.

 

Ακολουθείστε την εθνική Αθηνών - Κορίνθου, περάστε τα πρώτα διόδια και οκτώ περίπου χιλιόμετρα μετά, μόλις περάσετε τα Goodys, στρίβετε δεξιά για Πάχη και επάνω στη γέφυρα της εθνικής στρίβετε αριστερά. Στα πεντακόσια μέτρα αριστερά σας βρίσκετε ο δρόμος που θα σας οδηγήσει στην πύλη του “Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων” (ο πρώτος μετά την γέφυρα).

 

Η πίστα θα είναι ανοικτή από τις 9 π.μ. μέχρι τις 7 μ.μ. , ελάτε και θα ανακαλύψετε μια άλλη διάσταση της μοτοσυκλέτας σας και του εαυτού σας!

 

Δηλώσεις συμμετοχών στο τηλ. 210 61 25126 και στο info@2delta.gr

Επόμενο άρθρο »

O Kevin Schwantz: Φωτογραφικό αφιέρωμα από την συνέντευξη τύπου και το πάρτι

« Προηγούμενο άρθρο

Θετικός ο Burgess προς τον Hayden

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα