• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri και Simoncelli στο Cibus
Οι δύο οδηγοί συναντήθηκαν με τους οπαδούς τους
Νέα 12/05/2010 - 20:46

Οι δύο αναβάτες της San Carlo Honda Gresini βρέθηκαν στην Εμπορική Έκθεση Cibus - στo περίπτερο της San Carlo Gruppo Alimentare - που διεξήχθη στην Parma της Ιταλίας. Οι δύο οδηγοί συναντήθηκαν με τους οπαδούς τους, υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα και πέρασαν τον περισσότερο χρόνο τους με τον πρόεδρο της εταιρείας San Carlo Gruppo Alimentare Alberto Vitaloni

 

Μεταξύ άλλων ο Melandri ανάφερε τα εξής "Διασκέδασα αρκετά και ήταν ωραίο το συναίσθημα ότι ακόμα έχω κάποιους οπαδούς, μιας και είναι ένας τρόπος να ξεπληρώσεις τους υποστηρικτές σου. Θέλω να κάνω ένα βήμα μπροστά στο Le Mans, ως ένα τρόπο ευχαρίστησης προς όλους αυτούς τους ανθρώπους για την υποστήριξη και το κουράγιο που μου δίνουν." 

 

 

“Ήταν ένα σκληρό Σαββατοκύριακό όπως όταν έχουμε αγώνα” δήλωσε ο Simoncelli. “Υπέγραψα πολλά αυτόγραφα και έλαβα εξίσου πολλές ευχές για την συνέχεια της σεζόν. Φαίνεται πως πολύς κόσμος ενθουσιάστηκε από την τελευταία μου εμφάνιση στην Jerez και τους υποσχέθηκα ότι θα οδηγήσω ακόμη πιο δυνατά στο Le Mans.”

Επόμενο άρθρο »

Ένα 42άρι για την Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Δυναμική και φέτος η Nissin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα