• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"Διαζύγιο" MV Agusta και Forward
Νέα 24/01/2023 - 20:18

Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto2, η συνεργασία μεταξύ της Forward και της MV Agusta διακόπτεται.

"Η Forward Team, μετά από προσεκτική σκέψη, αποφάσισε να συνεχίσει το έργο ανάπτυξης, του οποίου η πνευματική ιδιοκτησία ανήκει στην Ιταλο-Ελβετική ομάδα αγώνων, από μόνη της: οι οικονομικές απαιτήσεις της MV Agusta είναι πολύ υψηλές, απλώς για να χρησιμοποιούμε το όνομα στους αγώνες", δήλωσε ο Giovanni Cuzari.

"Εύχομαι τα καλύτερα στην MV Agusta και είμαι περήφανος που έγραψα, σε αυτές τις σεζόν, μερικά μικρά κομμάτια ιστορίας μαζί τους", συνέχισε ο ιδιοκτήτης της ομάδας. "Το μέλλον είναι μπροστά μας και η Forward Team εργάζεται για την ανάπτυξη κατά το 2023 με σημαντικές φιλοδοξίες και μεγάλη επιθυμία για επιστροφή στην επιτυχία".

Επομένως, η Forward επιστρέφει ως κατασκευαστής, μαζί με την Kalex και την SpeedUp. Το 2023 η ομάδα θα έχει, εκτός από τους Alex Escrig και Marcos Ramirez στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, μια ομάδα ανάπτυξης νεαρών αναβατών που θα συμμετάσχει στο FIM Junior GP με άλλους δύο αναβάτες. 

Επόμενο άρθρο »

Bezzecchi: Οι αγώνες Sprint μπορεί να κάνουν πιο ενδιαφέρον το Πρωτάθλημα

« Προηγούμενο άρθρο

Alvaro Bautista: Το #1 είναι προσωπική πρόκληση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα