• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δοκιμή της νέας Honda από τον Bradl στη Jerez
Νέα 28/01/2023 - 10:32


Ο Stefan Bradl δοκίμασε την Honda RC213V στη Jerez ενόψει της νέας σεζόν MotoGP, όπου ο Marc Marquez ελπίζει να διεκδικήσει τον έβδομο τίτλο στην μεγάλη κατηγορία μετά από 2 δύσκολα χρόνια τραυματισμών.

"Κάναμε 100 γύρους, αλλά αυτό δεν λέει κάτι από μόνο του γιατί δεν ήμασταν πραγματικά γρήγοροι επειδή τα ελαστικά δεν λειτουργούσαν καλά σε αυτές τις καιρικές συνθήκες", είπε ο Bradl στο Speedweek. "Ήταν πιο ψυχρά εδώ τις δύο μέρες από ό,τι στο Phillip Island τον Οκτώβριο, όταν έχει πολύ κρύο εκεί. Επιπλέον, στο Phillip Island έχουμε άλλες συνθέσεις ελαστικών".

"Είχα τις ίδιες συνθέσεις ελαστικών εδώ όπως και στο Grand Prix (της Jerez), αλλά τον Μάιο έχει 30 ή 35 βαθμούς εδώ. Η δοκιμή ήταν πολύ οριακή λόγω του καιρού. Όλα πήγαν καλά, αλλά οι συνθήκες δεν ήταν καλές, ειδικά την Πέμπτη φυσούσε ένας πολύ κρύος άνεμος. Είχε μερική συννεφιά και οι συνθέσεις ελαστικών Michelin δεν λειτουργούσαν ιδανικά σε αυτόν τον καιρό. Αυτό ήταν δύσκολο".

"Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να φροντίζουμε να μην χαθούμε ακόμη περισσότερο. Προσπαθούμε να θέσουμε υπό έλεγχο το ένα πρόβλημα μετά το άλλο και να κάνουμε όλο το πακέτο λίγο πιο ισχυρό. Αλλά όχι μόνο σε έναν τομέα, πρέπει να ενώσουμε όλα τα κομμάτια παντού".

"Η περισσότερη ισχύς είναι πάντα ο στόχος. Δεν νομίζω ότι έχει μειωθεί. Αλλά σε αυτές τις χαμηλές θερμοκρασίες με μέγιστο 12 βαθμούς, ο αέρας είναι πολύ πλούσιος σε οξυγόνο. Στη Sepang θα φαίνεται πολύ διαφορετικό στους 35 βαθμούς και την υψηλή υγρασία. Εκεί, λόγω της ζέστης, είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία".

"Τώρα έχουμε τοποθετήσει τα εξαρτήματα δοκιμής στο τραπέζι για τη δοκιμή της Μαλαισίας και τα έχουμε προδιαχωρίσει. Αλλά όλα τα νέα μέρη πρέπει να επιβεβαιωθούν και να αξιολογηθούν ξανά στη Μαλαισία".

Επόμενο άρθρο »

Miller: Κάποιοι θα προτιμούν τους αγώνες Sprint

« Προηγούμενο άρθρο

Αισιόδοξος ο Bagnaia για το 2023

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα