• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Μίλτος Τεντόγλου μεγάλος οπαδός του MotoGP
Νέα 20/02/2023 - 12:42

του Δημήτρη Διατσίδη

 

Ο Ολυμπιονίκης του Μήκους στο Τόκιο και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κλειστού Στίβου, o Μίλτος Τεντόγλου, κέρδισε χθες το αγώνισμά του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, σε έναν αγώνα που αποτελούσε προπόνηση, μετά την καλύτερη φετινή επίδοση με 8.41μ., που πέτυχε πριν λίγες ημέρες και τον έφερε στο επίκεντρο των συζητήσεων και λόγω της ακύρωσης της επίδοσής του λίγες μέρες νωρίτερα.

Το ΣΕΦ (Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας), γέμισε από θεατές, σε επίπεδο που όλοι οι αθλητές ενθουσιάστηκαν και ο ίδιος ο Ολυμπιονίκης μας είπε: “Φέτος ο ΣΕΓΑΣ έκανε πολύ καλή δουλειά με το promotion του Πρωταθλήματος και μπράβο, μπράβο”. Μας μίλησε και για τους στόχους στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: “Ψάχνω μια καλή επίδοση, δεν ξέρω αν θα είναι πάνω από το 8.55, γιατί είναι μεγάλα τα άλματα πάνω από το 55, αλλά το 50 κάπου εκεί το θέλω, το προσπαθώ τουλάχιστον. Το Χρυσό μετάλλιο είναι ο στόχος μου. Δεν θεωρώ ότι είναι εύκολος αγώνας”. 

To ΣΕΦ γέμισε, για να τιμήσει τον Μίλτο Τεντόγλου
To ΣΕΦ γέμισε, για να τιμήσει τον Μίλτο Τεντόγλου

Απάντησε και στην ερώτηση αν τον αγχώνει το ότι όλοι τον θεωρούν το φαβορί: “Το άγχος του φαβορί δεν το έχω. Και δεν ξέρω πως είναι να το έχεις, άρα τι να σας πω;”

Αμέσως μετά η συζήτησή μας πήγε στο MotoGP, για να μας εκπλήξει με τις γνώσεις του πάνω στο μηχανοκίνητο άθλημα: 'Ήμουν μεγάλος οπαδός του MotoGP όταν ήμουν μικρός. Το 2007, 2008 και 2009, παρακολουθούσα τις μάχες του Rossi με τον Stoner, ειδικά θυμάμαι τη μάχη στην Αμερική στην Λαγκούνα Σέκα. Ήμουν μεγάλος οπαδός, έβλεπα όλους τους αγώνες, τους ήξερα όλους τους οδηγούς”. 

Ο πατέρας και η αδελφή του Μίλτου.
Ο πατέρας και η αδελφή του Μίλτου.

Και πως προέκυψε αυττή η ενασχόλησή του με το MotoGP; “Ο μπαμπάς μου ασχολείται πάρα πολύ με τις μοτοσυκλέτες και έβλεπα μαζί του συνέχεια. Ήξερα όλες τις πίστες, το Μουτζέλο θυμάμαι.”.

Πράγματι ο Γιώργος Τεντόγλου, που ζει στην Γερμανία από το 2012 και μετά, αγαπάει τις μοτοσυκλέτες και κάνει ταξίδια με φίλους του, ενώ στις φωτογραφίες του τον βρίσκουμε με μπλουζάκι Valentino Rossi και την αδελφή του Μίλτου στην αγκαλιά του. 

“Θα δούμε με το πρόγραμμα των αγώνων μου αν μπορώ να έρθω φέτος να δω έναν αγώνα από κοντά”, είναι η πρόκληση που μας έβαλε ο Μίλτος για να τον έχουμε προσκεκλημένο σε ένα από τα φετινά Grand Prix.

Το Χρυσό Ολυμπιακό Μετάλλιο
Το Χρυσό Ολυμπιακό Μετάλλιο
Ο Γιώργος Τεντόγλου, που πέρασε στον Μίλτο την αγάπη για το MotoGP
Ο Γιώργος Τεντόγλου, που πέρασε στον Μίλτο την αγάπη για το MotoGP
Με τον ΔΔ συζήτηση για MotoGP
Με τον ΔΔ συζήτηση για MotoGP

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK Phillip Island Test: 1η Μέρα

« Προηγούμενο άρθρο

"Εντελώς διαφορετική"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα