• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ξεκίνησε η παραγωγή της Ducati Scrambler 2023
Νέα Αγοράς 10/03/2023 - 22:15

Το 2022 ήταν μια σημαντική χρονιά για την Ducati Scrambler, καθώς ξεπέρασε τις 100.000 πωλήσεις παγκοσμίως και για το 2023 η σειρά Scrambler δέχθηκε αλλαγές με σημαντικότερη την μείωση του βάρους κατά 4 κιλά.  

Για το 2023, υπάρχουν τρεις παραλλαγές της Ducati Scrambler, με το Icon (μια σύγχρονη εκδοχή του scrambler), το Full Throttle (η παραλλαγή «εμπνευσμένη από τους αγώνες») και το Nightshift (το οποίο ακολουθεί μια πιο λεπτή, κλασική προσέγγιση στο scrambler στυλ), με όλες να χρησιμοποιούν τον αερόψυκτο δικύλινδρο κινητήρα Desmodue της Ducati, ένα ατσάλινο πλαίσιο και φαρδύ τιμόνι. Το Ride-by-wire και το προαιρετικό quick-shifter διατίθενται επίσης, εκτός από τις επιλέξιμες λειτουργίες οδήγησης, το Ducati Traction Control και μια νέα έγχρωμη οθόνη TFT.

Η Icon μπορεί επίσης να ξεχωρίσει από τα αδέρφια του Scrambler χάρη στο εναλλάξιμο κάλυμμα του ρεζερβουάρ, το οποίο επιτρέπει την προσθήκη των χρωμάτων Storm Green, Rio Celeste, Tangerine Orange, Jade Green, Sparkling Blue και Velvet Red ως έξτρα στα τυπικά χρώματα '62 Yellow, Thrilling Black και Ducati Red, τα οποία είναι διαθέσιμα και στις άλλες εκδόσεις Scrambler, για συνολικά εννέα διαφορετικές χρωματικές επιλογές στην παραλλαγή Icon της Ducati Scrambler 2023.

Η παραγωγή της πρώτης μονάδας γιορτάστηκε στο νέο κτίριο Finitura e Delibera Estetica. Μετά την παραδοσιακή «βάφτιση» από τον CEO Claudio Domenicali, η τελετή μετατράπηκε σε ένα πάρτι με animations και μουσική στο οποίο όλοι οι εργαζόμενοι μπορούσαν να θαυμάσουν και τα εννέα χρώματα της νέας Ducati Scrambler.

Επόμενο άρθρο »

Ειδικές τιμές για τους αγωνιζόμενους σε ΜX, Enduro και Σκράμπλ ανακοίνωσε η Τζωρτζόπουλος

« Προηγούμενο άρθρο

Η Tzortzopoulos Fashion & Accessories Χορηγός του Γιάννη Περιστερά #41

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα