• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
NMAX 125 το ευέλικτο, εύχρηστο και οικονομικό Urban Scooter της Yamaha
Οδηγείται και με δίπλωμα Αυτοκινήτου!
Νέα Αγοράς 16/03/2023 - 21:40

Το ΝΜΑΧ125 - το urban sport σκούτερ της Yamaha - με την μοντέρνα αεροδυναμική σχεδίαση που προσφέρει καλύτερη προστασία από τον άνεμο και τη βροχή και το κομψό μπροστινό φέρινγκ με το δυναμικό διπλό προβολέα LED σίγουρα κερδίζει τα βλέμματα.

Την προσοχή τραβάει και η υψηλή τεχνολογία του στάνταρ βασικού εξοπλισμού που περιλαμβάνει μονάδα ελέγχου επικοινωνίας (CCU) με σύνδεση μέσω Bluetooth με smartphone, διακόπτη εκκίνησης χωρίς κλειδί (Smart Key), σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS), σύστημα Start & Stop, σύστημα ABS και όργανα LCD.

Ο κινητήρας, προδιαγραφών Euro5, του ΝΜΑΧ125 είναι ο σύγχρονος και οικονομικός (2,2 L/100km) Blue Core 125 κ.εκ. με απόδοση 12,2 ίππων και σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος προσφέρει ικανοποιητικότατες επιδόσεις για την κατηγορία.

Το πλαίσιο υψηλής ακαμψίας σε συνδυασμό με τις “συμμαζεμένες” διαστάσεις, προσφέρει ευελιξία και άνεση στην πυκνή αστική κυκλοφορία με σταθερότητα και ασφάλεια.

Σημαντικό ρόλο στην ευκολία οδήγησης και την ασφάλεια παίζουν και τα δυο δισκόφρενα με σύστημα ABS καθώς και το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης.

O χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα, οι αδιάβροχες μπροστινές θήκες , η πρίζα ρεύματος για φόρτιση κινητού και το μεγάλο ρεζερβουάρ των 7 λίτρων κάνουν την καθημερινή του χρήση ακόμα πιο εύκολη.

Τελευταίο άλλα σημαντικότατο πλεονέκτημα είναι ότι το ΝΜΑΧ125 μπορεί να οδηγηθεί χωρίς δίπλωμα μοτοσυκλέτας. Σύμφωνα με το νέο νομο για την ισοδυναμία των διπλωμάτων οι κάτοχοι άδειας οδήγησης Αυτοκινήτου (κατηγορίας Β) μπορούν να οδηγούν και Μοτοσυκλέτες έως 125cc (κατηγορίας Α1) χωρίς εξετάσεις με τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  •      - Κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου (κατηγορίας Β) πάνω από έξι (6) έτη
  •      - Συμπλήρωση της ηλικίας των είκοσι επτά (27) ετών
  •      - Υποχρεωτική πρακτική εκπαίδευση, πέντε (5) μαθημάτων και αναγραφή του κωδικού “121” στο δίπλωμα αυτοκινήτου

 

Επόμενο άρθρο »

Τα μοντέλα που πρωταγωνίστησαν στις πωλήσεις το 1ο δίμηνο του 2023

« Προηγούμενο άρθρο

Η ΕΚΟ Μέγας Χορηγός των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα