• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η "αποκάλυψη" της Αργεντινής θα είναι και στο Austin
O David Almansa στη θέση του Joel Kelso για τη CFMOTO
Νέα 12/04/2023 - 13:35

O David Almansa θα έχει άλλη μια ευκαιρία να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto3, στο Austin.

Ο αναβάτης της Finetwork MIR Racing Team (στα JuniorGP) αγωνίστηκε για την CFMoto Racing Prüstel GP στο Termas de Rio Hondo ως αντικαταστάτης του Joel Kelso, ο οποίος έχασε το Grand Prix της Αργεντινής λόγω τραυματισμού. Στον αγώνα της Αργεντινής, ο νεαρός Ισπανός ξεχώρισε, ξεκινώντας από την 25η θέση για να φτάσει να δίνει μάχες για το βάθρο, στη 2η μόλις εμφάνισή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, μέχρι που ένα λάθος του Scott Odgen τον έριξε στο έδαφος. Ο Ισπανός ανέβηκε και πάλι στη μοτοσυκλέτα του και τερμάτισε 17ος. Ήταν μια στιγμή που πραγματικά άφησε έναν μεγάλο αναστεναγμό σε όσους παρακολουθήσαμε τον αγώνα live. 

Τώρα η Prüstel GP ανακοινώνει ότι θα δώσει στον Almansa άλλη μια ευκαιρία, αυτή τη φορά στο Grand Prix της Αμερικής για να αγωνιστεί ξανά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto3. Ο Ισπανός, που είναι μέλος του δικτύου Finetwork από το 2020, ήταν πέρα για πέρα ικανοποιημένος.

"Ανυπομονώ να συνεχίσω να δουλεύω όπως κάναμε στην Αργεντινή, τώρα σε μια άλλη πίστα που είναι εντελώς νέα για μένα, το Austin. Είμαι όμως πεπεισμένος ότι με πολύ προσπάθεια και αφοσίωση θα πετύχουμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Είμαι πολύ ευγνώμων στη Finetwork, την KTM και την Prüstel GP για την εμπιστοσύνη τους σε εμένα και που με άφησαν να αγωνιστώ ξανά αυτό το Σαββατοκύριακο".

Επόμενο άρθρο »

Ευχαριστημένος ο Razgatlioglu από τη διήμερη δοκιμή της Μ1

« Προηγούμενο άρθρο

ΜΧ Κρηνίδες - Nίκες για τους αναβάτες της ομάδας Μοτοδυναμική Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα